Прикордонники розповіли про ситуацію, яка склалась на «Ягодині»

Прикордонники розповіли про ситуацію, яка склалась  на «Ягодині»
Ускладнення пропуску транспортних засобів через пункт пропуску “Ягодин” пов’язані з акцією протесту власників автомобілів європейської реєстрації.

Про це УНН повідомили у Луцькому прикордонному загоні.

“Не працює тому, що не має змоги. Громадяни-власники автомобілів на „євробляхах“ проводять акцію протесту”, — сказали прикордонники.

Нагадаємо, що на пунктах пропуску на кордоні між Польщею та Україною виникли черги з авто. Очевидці повідомляють, що пропуск авто та навіть рейсових автобусів ускладнений через нові процедури розмитнення автомобілів.

Як відомо, сьогодні набули чинності закони № 8487 і № 8488 про акцизи на легкові автомобілі, а також про посилення контролю над переміщенням і використанням автомобілів на іноземній реєстрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому нормальні люди мають страждати через декількох житропопих шахраїв,які не платять податки. Прикордонники та поліція повинні навести лад.
Відповісти
Дідо ти баран, нічого не знаючий, і машин не маючий...
Відповісти
За одне місце треба брати тих хитрожопих протестантів євробляхарів
Відповісти
Ну от таким "бомжам" місце за гратами!!! Це держава чи що? За кордоном за таке вже б шмальнули пару разів і у автоЗАК і всі справи, а тут цяцькаються! Бояться, бо в людей багато зброї на руках і шмальнути у відповідь можуть, ось коло і зімкнулось! А звідки зброя в людей, пояснювати не треба і тому немає держави і закону, а влада сама це все породила і це лише квіточки...
Відповісти
Задовбали вже ці неадеквати на бляхах, а я хочу щоб зняли податок з зарплати, і ПДВ Щоб не платити, давайте перекривати дороги
Відповісти
Затримання, арешти, перевірка на місці по митниці авто із вилученням - тільки почніть, вони самі порозбігаються за 10 хв.
Просто треба не боятись дати відсіч цим хітрожопим, навіть силою зброї, якщо буде потреба так припинити злочин!
Відповісти
Останні новини
Прикордонники розповіли про ситуацію, яка склалась на «Ягодині»
25 листопад, 2018, 13:34