Послуги таксі в Києві*

Послуги таксі в Києві*
Переїзди таким великим містом, як Київ, - це завжди проблематично: автобуси завжди переповнені й, до того ж, не комфортні. Хочете їздити швидко й комфортно? Звертайтеся в компанію "Київ Таксі" - http://kyivtaxi.ua/taksi-vishnevoe/. Вона забезпечить комфорт і затишок впродовж будь-якого переїзду.

Послуги компанії

Компанія "Київ Таксі" пропонує такі послуги:

1. Економ-таксі. Це не дорога, доступна для всіх послуга: і для студентів, і для цілком забезпечених людей. В користуванні компанії - комфортабельні сучасні атомобілі: Сhevrolet Lacetti, Nissan Almera, Mazda 3. Для постійних клієнтів завжди діють знижки.
2. Таксі онлайн. Якщо ви не маєте можливості розмовляти по телефону, а маєте доступ до інтернету, заповніть на сайті компанії спеціальну заявку. В ній потрібно вказати місце, де ви перебуваєте, пункт призначення, тариф і час, коли потрібно подати таксі.
3. Таксі з терміналом. Якщо ви не маєте можливості розплатитися готівкою, ви можете замовити таксі з функцією терміналу, щоб розрахуватися за допомогою банківської картки. Проте є один нюанс: не всі автомобілі компанії мають термінал. Тому під час замовлення таксі обов'язково вкажіть, що вам необхідний автомобіль із терміналом.

Окрім цього, таксі може зустріти вас в аеропорту/на вокзалі. Також можна замовити таксі для спеціальних подій (наприклад, весільна церемонія). Компанія, до того ж, здійснює перевезення пасажирів із домашніми улюбленцями і пропонує послугу термінової кур'єрської доставки.

Переваги компанії "Київ Таксі"

Використання послуг цієї компанії - це гарантований комфорт, адже для неї характерні такі переваги:

• таксі можна замовити в будь-який час доби;
• автомобіль подають на місце замовлення впродовж 10-20 хвилин;
• переїзди можливі не тільки по Києві, а й на території Київської області;
• в користуванні компанія має великий асортимент автомобілів відповідно до класу послуги;
• вас обслужить ввічливий і люб'язний персонал.

Способи замовлення таксі

Автомобіль можна замовити, зателефонувавши в компанію за номерами, які вказані на її сайті. Також ви можете заповнити на http://kyivtaxi.ua/ua/ заявку, вказавши в ній свої ПІБ, номер телефону, адресу, куди треба приїхати, маршрут та клас послуги. Під час цього автоматично буде розрахована ціна послуги.
Окрім цього, таксі київ можна замовити, завантаживши спеціальний додаток і встановивши його в себе на смартфоні. Замовлення здійснюють, заповнюючи аналогічну заявку.

Отож, "Київ Таксі" - це компанія, за допомогою якої ваша поїздка буде максимально комфортною. Переконайтеся в цьому, скориставшись її послугами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: таксі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Послуги таксі в Києві*
27 листопад, 2015, 16:20