Депутати Волині продовжують закликати підтримати автокефалію

Депутати Волині продовжують закликати підтримати автокефалію
Депутати районних, міських та сільських рад Волині продовжують приймати звернення до керуючого Волинською єпархією УПЦ (МП) єпископа Луцького та Волинського Нафанаїла та керуючого Володимир-Волинською єпархією УПЦ (МП) Володимира із закликом підтримати створення єдиної української церкви.

Обранці волинської громади просять священнослужителів УПЦ долучитися до створення Єдиної Помісної Української Православної Церкви та взяти участь в майбутньому Всеукраїнському об’єднавчому Соборі.

Так, до Нафанаїла, зокрема 27 листопада підписали прийняли звернення під час сесії депутати Горохівської районної ради. Того ж дня аналогічне звернення на підтримали на сесії Камінь-Каширської районної ради.

Вже наступного дня під час сесії до Нафанаїла прийняла звернення Рожищенська районна рада.

Натомість із закликом до митрополита Володимир-Волинського і Ковельського УПЦ (МП) Володимира підтримати створення єдиної української церкви звернулися 27 листопада депутати Ковельської міської ради, 28 листопада – депутати Володимир-Волинської районної ради.

Окрім того, звернення до цього священнослужителя підтримали також Старовижівська районна рада, Устилузька міська рада, Велицька сільська рада та Зарічанська сільська рада Володимир-Волинського району.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А обласна рада не має часу такими питаннями займатися!
Відповісти
Хай би прозвітувалися заступники обласної ради, що зробили для громади області. Скільки книг закупили для сільських та міських бібліотек,газет та журналів передоплатили,підтримали видавництво книг волинських письменників, як дбають про культуру та духовність краю. А то тільки знаємо, як знищують своїми підписами, книгарні в Луцьку
Відповісти