Турецький збір додав оптимізму Дем’яненку

Турецький збір додав оптимізму Дем’яненку
Головний тренер луцької «Волині» Анатолій Дем'яненко задоволений грою своїх підлеглих на першому навчально-підготовчому зборі команди в турецькому Белеку.

Про це він заявив у суботу, 21 січня після повернення з Туреччини, - інформує прес-служба ФК «Волинь».

«У принципі, я задоволений, - зазначив головний тренер. - На жаль, не обійшлось і без неприємностей. Деякі гравці отримали травми – і це дуже погано. Головним нашим завданням на даному етапі було познайомитись ближче з хлопцями, дізнатися що і як, психологічний стан кожного і побачити хто на що здатен…

Є лінії команди, які потрібно посилювати і міняти. Але я не хочу поки про це говорити конкретно… Це були десятиденні збори, головним завданням яких було подивитись: хто і як виглядає, взнати потенціал кожного.

- Який з проведених спарингів особисто вам сподобався найбільше?

- Мені дуже сподобався другий тайм з «Актобе». Ми мали досить непогані моменти, шкода, що не реалізували їх. Не сподобалась остання гра, яку ми програли. Звичайно, на фоні навантажень, щоденні тренування та матчі дали про себе знати. Тому є над чим думати і працювати.

- Над чим будете працювати на наступному тренувальному зборі?

- За планом на наступний збір ми вилітаємо 25-го січня. Поки ж у команди буде три дні відпочинку. На другому зборі ми пробудемо вже не десять днів, а два тижні. Там вже я більше зможу подивитись і визначитись. Хоча я й так побачив хто на що здатен і хто дійсно хоче грати у футбол, яке у гравців мислення, фізичні та психологічні кондиції», - сказав наставник «Волині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Турецький збір додав оптимізму Дем’яненку
22 січень, 2012, 12:15