2 автобуси замість 8: у Луцьку скаржаться на маршрутку

2 автобуси замість 8: у Луцьку скаржаться на маршрутку
У Луцьку нарікають на проблеми з маршруткою №16.

Про це на платформі "Відкрите місто" написала лучанка Ольга.

За словами авторки скарги, зараз на рейс виїжджає 2 автобуси, хоча згідно з графіком має бути 8. Тож дістатися з проспекту Волі на проспект Соборності чи навпаки можна лише маршруткою №2, яка вранці і ввечері їздить повна.

"Перевізник "Санрайз" не може або не хоче забезпечити необхідну кількість автобусів. Тому варто розірвати договір з таким перевізником, який не виконує умови, та знайти іншого. Маршрут завжди був прибутковим, думаю бажаючі знайдуться", - пише жінка.

Її звернення передали на розгляд відповідним структурним підрозділам міськради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чудово! Підніміть вартість проїзду, повикидайте з міста ще 107 і 103, після 251, та чого там - приміські маршрутки мають їздити взагалі від межі міста, а лохи хай з пересадками їздять. Зачистіть місто в угоду С(ц)анрайзу, вони взагалі по одній колимазі на маршрут їздити почнуть. Зате повні битком! Або тупо одну 2-ку лишать, і все. Нафіг треба нам 1, 16 і т.д., є двійка, а з Дубнівської хай люди пішечки на Рівненстьку йдуть. Цеперемога, б*я!
Відповісти
"Перевізник "Санрайз" не може або не хоче забезпечити необхідну кількість автобусів". Саме НЕ ХОЧЕ! Навіщо йому катати 8 автобусів, створюючи людям комфорт, якщо вигідніше по пальному, коли їх 2, битком набиті на всій протяжності маршруту. Принципово не сідаю в повні і взагалі "стоячі" скотовозки. І не тільки Санрайз чорті-що творить. Вчора їхав у 32-й маршрутці з Теремно, водій традиційно гнав, як скажений, бо ж мало людей, то треба гонитися, а біля 2-ї лікарні взагалі не уповільнившись, вилетів на міст, як на трамплін, люди на 20 см. попідскакували, ще й відгавкувався від зауваження. За таке треба їм 7 грн. зробити? Чи повернути 4?
Відповісти
Безконтрольне використання коштів за оплату проїзду жодній державі світу не "снилося". А в нас як не видавали квитки за проїзд, та як не контролювали їхню наявність в пасажирів, все "не по людськи". Отже і не скигліть, краще вийти раніше та пройтись пішки. Здоровіші будемо. Роздивіться мапу Луцька, інколи пройтися по прямій 300 метрів, а їхати кругами 15 хвилин.
Відповісти
АП нв..я скигоити, виставим на мороз необрану "владу", і поставимо в стійло зажратих маршрутників! Ця сволота розуміє лише СИЛУ!
Відповісти