У Луцьку привітали СБУшників. ФОТО

У Луцьку привітали СБУшників. ФОТО
У стінах Луцького палацу культури відбулися урочистості, присвячені 21 річниці від дня створення Служби Безпеки України.

У фойє Луцького палацу культури присутніх зустрічала почесна варта та музика у виконанні скрипалів, а розпочалися урочистості з внесення до зали прапора управління СБУ у Волинській області та виконання Гімну України, ‒ пише Волинська правда .

Із вітальними словами до присутніх у залі звернувся начальник управління СБУ у Волинській області, генерал-майор Володимир Мельникович. Він згадав віхи створення служби. Так, становлення СБУ нерозривно пов’язане із становленням української державності на початку 90-тих років та ліквідацією КДБ.

На адресу управління Служби безпеки України надійшли вітальні телеграми від Голови Служби безпеки України Олександра Якименка, органів влади, установ та організацій, ветеранів служби.

Перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко зауважив, що СБУ – це щит, на який покладена місія захищати суверенітет нашої держави, прав та свобод її громадян. «Кожен із вас пам’ятає про честь і совість офіцера», – сказав Башкаленко і побажав працівникам служби надійного тилу, тепла і затишку у родинах.

Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович зауважив, що праця СБУшників на перший погляд непомітна, але це дуже важлива робота. Він подякував сім’ям працівників служби за терпіння.

Луцький міський голова Микола Романюк в першу чергу подякував ветеранам Служби безпеки України, без яких важко уявити її становлення. «Дякую за те, що лучани можуть спокійно жити та працювати», – сказав луцький мер.

До вітальних слів долучилися представники судової гілки влади, прокуратури та правоохоронних органів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чим вони взагалі займаються ці кагебісти? Сьогодні на УП читав інтерв"ю Москаля, так він сказав, що така структура, як СБУ в Україні взагалі не потрібна. Потрібна контррозвідка, а решту функцій кагебісти мають передати іншим правоохоронним органам. По-моєму він правий. Он у Луцьку яка контора - скльки там дармоїдів сидить і у всіх оклади не маленькі. От працюй на них поки ноги не витягнеш.
Відповісти
+100%!А корупція процвітає і головні корупціонери вітають тих,хто з ними мав би боротися! Абсурд...
Відповісти
Повністю згідний! Їхні функції можуть і інші органи виконувати. А то користуючись своїми повноваженнями лише "доять" кого треба.. хоча б взяти їхні заправки машин: вже давно не секрет, хто і за що їх заправляє. Хоча.. не лише їх. Це наша реальність - як на рівні області так і на рівні держави.
Відповісти
БОБ, а ти не соромся, да всю правду матку виложи - хто сбушні машини заправлє. А СБУ не бійся - іди прямо в прокурватуру - там будуть раді від твоєї інфомрмації
Відповісти
з попередніми дописувачами частково згідний. виродків і в сбу достатньо. але ж вони не з марсу прилетіли, а є нашими рожичами, сусідами, товаришами. Але що ж стосується роботи, то їх десь 200 чоловік - усх на волині проти 3500 міліціонерів. і якщо берут ь на хабарі - то прокуроора району, голову суду, кучу мінтів. Міліціяні ялові - цього не можуть і бояться прокурорчиків
Відповісти
всіх до стінки - і прокуратуру, і сбу, і мусорів
Відповісти
Ти шо Сталін? Всіх до стінки, дай конкретні пропозиції, поділись думками, а ні то чим ти кращий? Купи собі пістолет і один патрон....
Відповісти
Це одна з небагатьох правоохоронних структур, якщо не остання, яка хоч щось робить, її бояться всі, мєнти, прокурори, суд, є там, в СБУ, дуже порядні люди. Респект і уважуха. Якщо їх не буде, піпець підкрадеться дуже швидко. Я висловлюю свою думку і вітаю професіоналів з їхнім святом. Працюйте, чекаю нових показників, переключайтесь на прокуратуру, там Вам роботи вистачить на десятиліття.
Відповісти
+100% 111. В СБУ дійсно є порядні люди, а враховуючи що есбеушників на Волині всього 300, то переважна більшість з них дійсно щаслуовують на повагу. А те що тут про них таке пишуть є зайвим свідченням, що ніхто з дописувачів не розуміє тих функцій, що покладені на органи держбезпеки. Дьодік, менше слухай Москаля і всіх йому подібних. Через таких скоро дійсно все накриється один місцем і такі як Азіров підписуватимуть договори не лише з тенісистами, але й з продавцями шаурми, які себе презентуватимуть в якості шейхів. СБУ потрібна як спецслужба, в який би формат її б не ставили.
Відповісти