Помер Борис Березовський, - ЗМІ

Помер Борис Березовський, - ЗМІ
У суботу, 23 березня помер Борис Березовський.

Вперше цю інформацію поширив зять Березовського Єгор Шуппе, який близько 18:00 за київським часом написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook: "Умер Борис Березовский".


Як пише Lenta.ru За відомостями письменника і журналіста Дем'яна Кудрявцева, які той поширив у Twitter, Березовським помер у Лондоні в 11:00 за місцевим часом, у нього відсутні ознаки насильницької смерті.

При цьому адвокат Олександр Добровінський пише, що Березовський покінчив із собою.

У Facebook Добровінський написав: "Только что позвонили из Лондона. Борис Абрамович Березовский покончил с собой... Сложный был человек. Жест отчаяния? Невозможность жить бедным? Серия ударов? Боюсь что уже никто не узнает правды..."

Андрій Боровков, адвокат, що представляє інтереси Березовського в Росії, не зміг ні підтвердити, ні спростувати інформацію про його смерть, відзначає РІА Новости.

При цьому глава створеного Березовським Фонду громадянських свобод Олександр Гольдфарб підтвердив інформацію про його смерть.

Борис Березовський народився 23 січня 1946 Москві. Березовський залишив Росію в 2000 році, незабаром після появи інформації про наміри слідства пред'явити йому обвинувачення у так званій «справі Аерофлоту» про розкрадання державних коштів.

Сам підприємець стверджував, що причиною порушення справи став конфлікт з президентом РФ Володимиром Путіним. У 2003 році він отримав політичний притулок у Великобританії. У 2008 році журнал «Forbes» оцінював його статки в 1,3 мільярда доларів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І тепер ці 1,3 млрд доларів йому нах у й не потрібні.
Це саме чекає всіх олігархів, не грібіть, з собою не заберешь, людям робіть добро за ті гроші, тоді вам буде вічна память
Відповісти
та робив дещо,з наших ніхто такого не робив
Відповісти
Звичайно,ті,що накрали,НАКРАДЕНЕ ІЗ СОБОЮ НЕ ЗАБЕРУТЬ НА ТОЙ СВІТ!!! Але ж їх сім*я:жінки(а у них,як правило,буває декілька законних жінок,а ще більше - незаконних),діти і ще правнукам залишеться з того,що ця "ЕЛІТА" - У НАС НАКРАЛА!!!Так що,НЕ ПЕРЕЖИВАЙТЕ - вони забезпечили СВОЄ "НЕПОТРІБНЕ ПОТОМСТВО" НА ВСЕ ЖИТТЯ і,ЦЯ НЕПОТРІБ буде ЩЕ ДОВГО РОЗКУШУВАТИ!!! А таких Є БАГАТО!!!Ось чому,прості люди РАДІЮТЬ,коли хтось із ЦІЄЇ БИДЛОТИ,ПОМИРАЄ!Уявіть собі,як НАРОД РАДІТИМЕ,коли ВСЯ НЕЧИСТЬ із Партії Регіонал-ФАШИСТІВ ПОВИЗДИХАЄ!!! І ЦЯ РАДІСТЬ БУДЕ ЩИРА!!! ТАК ЩО - НЕ ДАВІТЬ НА ЖАЛІСТЬ,МИ ПРИЙМАЄМО ЦЕ,ЯК СПРАВЕДЛИВЕ РІШЕННЯ БОГА!!! ХАЙ ЇМ ЗЕМЛЯ,БУДЕ КАМЕНЕМ,А НЕ ПУХОМ!!! ЖАЛЬ,ЩО НЕ ВСІМ ЗРАЗУ!!!
Відповісти
Схаменіться!!!
Злоба і заздрість ставить Вас на одну сходинку з ними!!!
Живіть по законах Божих і Вам буде по вірі вашій!
Відповісти
Хвора, це номер вашої палати, а ви "Лучанка".
Відповісти
Слухай, ти вже зі своєю Лучанкою доканало!!! Це твій нік,досить!!!
Відповісти
Ну трошки Ви "палицю прегнули"!
Так, я сама не люблю, не сприймаю та не хочу такого, навіть, допустити,що поважатиму коли-небудь ПР, але ж не треба смерті бажати, радіти з неї, тим більше у піст!
Ау, Ви що???
Звичайно, всі кошти не забереш, в цьому і вся справа, це має кожен розуміти, не завжди, в грошах щастя!!!
Ну хай в нього буде 25 жінок, але це що щастя??? Я не думаю, вірніше, я впевнена,що це, навпаки, - нещастя!!! Адже всі ради грошей, не більше, не люблять,як людину просту, а знаючи хто він "ведуться"!!!
Народ, сьогодні неділя, заспокойтесь, погляньте у вікно-дякувати Богу нема поки того всього за вікном, посміхніться, випийте чаю, кави та насолодіться вихідним днем.
У нього є діти, дружина, рідні- їм ми співчуваємо, така вже та Рассєя, в нас, нажаль, трошки краще,але не далеко... від них ми втікли! Тому гарного дня та навчіться співчувати!
Відповісти
Так будет с каждым. Готовтесь все суки.

Відповісти
вову прєдупрєді.найбільший світовий олігарх.ох як людям помагає і там і тут.тобі поміг друже,розум втратити,чи копійчиною?оскаженілі радянські добродіїї
Відповісти
ще б наш якунович здох о це булаб новина
Відповісти
були б народні гуляння
Відповісти
Він не дочекався Холокосту... бідняга... Надіюсь, його тіло спалять!!!
Відповісти
Ото ж,остання сорочка,без кишень!!!Зробіть висновки,українська хуеЛІта. Один-два годинники з ваших нічогоніколинекравшихрук вартують реанімобіля.Ви здохнете,а машинка рятуватиме людей.
Відповісти
Когда человек уходит из жизни, - его жаль. Но будем рассуждать как капиталист. Мне, чтобы поднять на поверхность вещи Богдана Хмельницкого нужен георадар ЛОЗА РОССИЙСКОГО (!) производства. Я обратился к В.В.Путину, хотя мог обратиться к Березовскому. Путин - ничего не сделал и ничего не предоставил, хотя периодически что-то глаголит про Славянскую дружбу, Славянское братство; а Березовский, - умер или убит (следствие покажет). Я допустил ошибку, так как обратился к Путину В.В.
Відповісти
http://www.volynpost.com/walls/1448-za-kumpaniyu-zhyd-povisyvsia-abo-povisiat --- не здається трохи дивним збіг смерті Березовського та появи цього посту? Може , дійсно , в Англії йому прийшлось мабуть отвєтіть за КУМПАНІЮ гетьмна Полуботка!
Відповісти
Останні новини
Помер Борис Березовський, - ЗМІ
23 березень, 2013, 18:52