Волиняни стали менше їздити маршрутками

Волиняни стали менше їздити маршрутками
Цьогоріч послугами автомобільного транспорту скористалося 57,9 млн. пасажирів, що на 6,0% менше від обсягів минулого року.

Про це повідомили в Головному управлінні статистики у Волинській області.

Усіма видами транспорту (крім залізниці) виконано пасажирооборот обсягом 1,8 млрд.пас.км та перевезено 84,4 млн. пасажирів, що відповідно на 8,9% більше та на 1,1% менше, ніж у січні–жовтні 2017р.

Послугами автомобільного транспорту (з урахуванням перевезень фізичними особами-підприємцями) скористалося 57,9 млн. пасажирів, що на 6,0% менше від обсягів перевезень пасажирів у січні–жовтні 2017р., міського електротранспорту – 26,5 млн. пасажирів, що на 11,5% більше.

Крім того, залізничними станціями області (за попередніми даними) відправлено 900,7 тис.т вантажів та 1,9 млн. пасажирів, що відповідно на 4,8% більше та на 7,2% менше, ніж рік тому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розженіть це корумповане бандитське шобло
Відповісти
А як ви рахували? Білетиків нема, словам бариг повірили?
Відповісти
Не розучилися керманичі наші окозамилюванням займатися. Цікаво, як рахували тих, що без квитків проїхали ? А ще мали повідомити, скільки коштів бюджет недоотримав, скільки роздерибанили "пільгових" грошей, скільки кілометрів доріг недоремонтовано. Питань до бариг при владі багато.
Відповісти