«Молодіжка» «Волині» не змогла здолати закарпатців

«Молодіжка» «Волині» не змогла здолати закарпатців
Молодіжний склад луцької «Волині» 25 березня втретє у цьому році зіграв контрольний матч із дублем ужгородської «Говерли» у містечку Камʼяниця Закарпатської області.

Якщо попередні два поєдинкизакінчувалися перемогами або «Волині», або «Говерли», то сьогодні суперники зіграли унічию – 1:1, ‒ повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

За словами старшого тренера «Волині-М» Анатолія Пісковця, головною метою тренувального збору в Закарпатті було підведення команди до матчу 31 березня із дублем «Дніпра».

«Зараз ми награємо ігрові зв’язки, переходи в атаку, даємо ігрову практику усім виконавцям. Контрольний поєдинок проти «Говерли» ми зіграли без провідних гравців, які або викликані до збірних, або поїхали на збір з першою командою. Тому результатом і самовіддачею команди я задоволений. Крім того, дуже вдячний керівництву клубу, яке допомогло нам поїхати на цей збір», ‒ розповів Пісковець.

Спаринг дубля проходив за складних погодних умов, особливо дошкуляв обом командам сильний вітер. «Волинь-М» першою пропустила м’яча у першому таймі, але другу поливну матчу провела на хорошому рівні, перегравши ужгородців. Добре діяли флангові хавбеки команди – Подригуля та Булига. Саме активність останнього та нападника Гребенюка призвела на 75-й хвилині до призначення пенальті у ворота «Говерли». Його чітко виконав Тарас Коблюк, встановивши кінцевий результат – 1:1.

Склад лучан у звітному поєдинку був таким: Воробей, Луценко, Малецький (Мучак, 46), Никитюк, Мельничук (Слива, 80), Коблюк, Булига, Подригуля, Хомченко, Шаповал, Гребенюк (Фурман, 70).

Молодіжна команда тренуватиметься в Ужгороді до п’ятниці, 29 березня. У середу, 27 березня, до тренувального табору дубля приєднаються Євген Малик та Сергій Коломієць, які 26 березня гратимуть у складі юнацької збірної України, складеної з гравців віком до 18 років, у товариському матчі проти команди Польщі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.