Нардеп Лапін закликав не допускати провокацій під час отримання Томосу

Нардеп Лапін закликав не допускати провокацій під час отримання Томосу
Народний депутат Ігор Лапін закликає активістів, представників громадських організацій та патріотів України підписати меморандум про боротьбу з країною-агресором і будь-якими спробами дискримінації мирного процесу об’єднання української церкви.

Про це народний депутат повідомляє на публічній сторінці в соціальній мережі Facebook, пише Волинське агентство розслідувань.

«Шановні патріоти, активісти та громадяни України! Закликаю до участі в акції по НЕдопущенню провокацій та конфліктів спрямованих на розпалення міжконфесійної ворожнечі в українському суспільстві, що мають місце бути напередодні отримання українським суспільством Томоса про автокефалію української церкви. Не піддаватися до очікуваних випадів на користь розгорнутої агентури країни- агресора та інспірованих російськими спецслужбами суб’єктам що націлені на міжконфесійні конфлікти в Україні. Утриматися від самосуду, протиправних дій та публічних відповідей будь-якого характеру вищезгаданим представникам», – йдеться в дописі.

«Заради гарантій мирного процесу об’єднання, співіснування та функціонування належним чином Церков в Україні, ми як справжні патріоти України повинні відповідально дотримуватися законодавства України та всіляко допомагати правоохоронним органам, таким як МВС, СБУ та іншим у забезпеченні мирних заходів та недопущенню провокацій.Пропоную підписати даний меморандум всім організаціям, активістам та справжнім патріотам України, що бажають вживати заходи боротьби з країною-агресором і будь-якими спробами дискримінації мирного процесу об’єднання української церкви», – пише Ігор Лапін.

Меморандум та звернення також можна завантажити за посиланням та в коментарях під постом у Facebook залишити фото підписаного меморандуму: меморандум https://dropmefiles.com/965906, звернення: https://dropmefiles.com/YGAeU

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поясніть звязок - нардеп+токмас?
Відповісти
Останні новини
Нардеп Лапін закликав не допускати провокацій під час отримання Томосу
16 грудень, 2018, 15:21