Снігова негода на Волині: оперативна інформація про ситуацію на дорогах

Снігова негода на Волині: оперативна інформація про ситуацію на дорогах
На Волині станом на 16:00 16 грудня на дорогах області забезпечили проїзд у всіх напрямках.

Про це пише голова ОДА Олександр Савченко у Facebook.

Сніг та хуртовини продовжують перемітати автошляхи області, тому в області упродовж дня посилено працюють комунальні служби, дорожники та техніка.

Зокрема, за інформацією Служби автомобільних доріг області вже задіяно близько 69-ти одиниць для очистки та посипання доріг, в тому числі: 3 автогрейдери, що працюють у Горохівському та Локачинському районах та 47 одиниць піскорозкидної техніки.

Максимальний покрив снігу до 15-ти сантиметрів спостерігається у Луцькому районі.

Горохівський район:
- до 15.00 працювало 4 одиниці техніки (чистять та посипають), з них одна допомагає Луцькому району на трасі «Луцьк-Львів». З 17.00 виходять на повторне чищення доріг. Замети відсутні.


Ратнівський район:
- ДРП-13 обслуговує М-19 на відрізку 46 км від Доманове. Вночі працювали 2 КДМ та навантажувач. Мають 1 автогрейдер та МТЗ -82 з лопатою. Техніка справна та готова до роботи. Пізно ввечері вийдуть на очистку.

Старовижівський район:
- на дорогах загального користування місцевого значення працюють 2 КДМ та навантажувач. До роботи по очистці готові 2 автогрейдери та трактор Т-150.

Рожищенський район:
- з третьої години ранку Рожищенським райавтодором забезпечено посипання доріг району. Дві одиниці техніки в першій половині дня забезпечували очищення доріг державного значення. Після завершення хуртовини, але не пізніше 15.00 год. 17.12.2018 вся техніка буде задіяна для розчищення доріг району. Електропостачання здійснюється безперебійно.

Старовижівський район:
- Дороги посипані. О 4 ранку 17 грудня 2018 року розпочнеться розчистка.

Ковельський район:
- Станом на 16-ту годину територіальні та регіональна дороги посипані. Проїзд автотранспорту задовільний, переметів немає.

Іваничівський район:
- Сьогодні з 5.00 години на території Іваничівського району працювало 4 одиниці техніки. Розчищені та оброблені посипочним матеріалом дороги територіального значення. Планується повторна очистка та посипання доріг. Електропостачання здійснюється безперебійно.

Турійський район:
- Чистити сільські дороги вийшли два грейдери ТзОВ Аміла. Територіальні дороги місцевого значення посипані солево-пісчаною сумішшю, в ночі приступлять до їх очистки. Місцями починають утворюватися перемети. Роботи виконує Ковельська дільниця облавтодору. Траса Ковель-Володимир-Волинський обслуговує ШРБУ-63 м. Ковель. Дорога посипана, але ще неочищена.

Ківерцівьский район:
- Траса R-14 Луцьк-Маневичі розчищається упродовж дня. Працює 4 одиниці техніки філії «Луцька ДЕД». Заметів нема. Ківерцівська дорожня дільниця Рожищенського автодору обслуговує дороги державного і місцевого значення. Працює на даний час 4 одиниці техніки.

Снігопади продовжуватимуться до вівторка 18-го грудня 2018 року, тож волинян просять утримуватись від далеких поїздок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це просто жах!! Нічого абсолютно не чиститься!!! Таке відчуття що про Луцьк забули! Всім байдуже на безпеку пересування!!!!
Відповісти
Це статистика. Дякуємо нашим водіям що власними авто пробивають дорогу. Гляньте на дорогу де дві смугі в одному нппрямку. Зараз там вона одна обо з ліва аба з права.
Відповісти
А були б розумнішими водії, то у таку погоду сиділи б вдома і почекали б трохи! Зрозуміло швидка, поліція, пожежні але після попередження скільки тих машин совається, а потім жаліються. Коли така негода то скрізь у світи така ситуація і досить скиглити, а треба розуміти, що і до чого!
Відповісти
До Наталія:
Ви мабуть з іншого Луцька, дороги прочищені, в критичних місцях посипано сіллю до асфальту, зрозуміло що неможливо усі вулиці очистити одномоментно, але ситуація досить гарна
У найближчих селах - липини, боратин, так само прочищені вулиці

Або назвете район де не чищено, або
просто заїзджий троль
Відповісти
Ти що в дуб стукнувся??? Де ти бачив в Луцьку прочищені дороги??? Сьогодні їхав: Данила Галицького, Набережна, Яровиця, Конякіна, Карбишева, Ковельська, Стрілецькі, Гордіюк, Федорова!!! Продовжувати??? Взагалі ніхто нічого не чистить!!! Таке враження, що ти працюєш на укропівців
Відповісти
На вчорашній вечір обїзна біля епіцентру, рівненська, перед мостом до асфальту просипано

І барану ясно що в такий снігопад одночасно усі дороги не відчистиш, але якби нічого не робили, то був би вже тотальний п*дець

Тут машину залишиш на 10 хв і знову треба сніг згрібати, а ти хочеш щоб тобі хз скільки км доріг постійно розчищено було
Відповісти
Останні новини
Снігова негода на Волині: оперативна інформація про ситуацію на дорогах
16 грудень, 2018, 16:35