На ремонт госпіталю скинуться «буратіни»

На ремонт госпіталю  скинуться «буратіни»
Аби завершити ремонт Волинського госпіталю інвалідів війни, обласна влада буде дозбирувати кошти з районів та міст обласного значення.

Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук під час оперативної наради 23 січня доручив головному медику Волині Ігореві Ващенюку визначити, якої саме конкретно суми не вистачає для завершення реконструкції госпіталю.

За словами губернатора, на ремонт закладу виділяли кошти з районних та міських бюджетів. Протягом трьох місяців уже йде реконструкція. Наразі губернатор попросив Ващенюка, аби той перевірив стан ремонту та сказав, скільки бракує грошей.

«Три місяці тому був клич. На нього відгукнулись сумою 853 тисячі гривень. Непогана сума, правда? Тут тільки кошти, які влада збирала, райони і міста. Тут ще є 30 тисяч спонсорських. Тобто освоєння грошей і потреба до повного завершення робіт. Тільки так, жорстко з виходом на місце, з оглядом», – сказав Клімчук.

Він зауважив, що майже всі міста справились із поставленим завданням.

«Ну, крім тих, кому я допоможу справитись. От Локачі явно не можуть. Кінці з кінцями насилу зводять. Ми їм допоможемо», – запевнив Клімчук.

Дорікнув волинський губернатор двом мерам та одному голові РДА. Зокрема він зазначив, що є «буратіни», які не перерахували всі потрібні кошти.

«Але тут є собі такі буратіни, не бідні типу Найди (голова Шацької райдержадміністрації Володимир Найда) – 38 тисяч район перерахував. Ти йому роз’ясни, що в нього великий потужний район. Тому повна сума: 50 домовились – 50 перераховуємо. От Камінь-Каширський хай їм буде прикладом: домовлялись 50, а перерахували 72 тисячі гривень. І Любешову подзвони. З них ще десять тисяч гривень», – сказав Клімчук, звертаючись до керівника апарату ОДА Станіслава Ющика.

Влетіло і міським головам Володимира-Волинського Петру Саганюку та Ковеля Олегу Кіндеру.

«Подзвони моєму другу Петру Даниловичу і моєму другу Кіндеру Олегу. Як він збирається на вибори йти, коли не може зорганізувати ковельський бізнес на нещасні 50 тисяч гривень? Що людям буде казати? Чи буде любить все общєство. Знаємо таких і бачили і в ділі, і в роботі, і у владі», – сказав він.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На ремонт госпіталю скинуться «буратіни»
23 січень, 2012, 09:52