Навіщо використовувати очищену воду в офісі?*

Навіщо використовувати очищену воду в офісі?*
Кулер для води – один з найбільш відомих символів сучасного офісу. Саме біля нього обговорюють останні новини, вносять корисні ідеї та домовляються про спільне проведення часу. Придбати обладнання та аксесуари для забезпечення співробітників компанії чистою якісною водою ви можете тут - https://mywatershop.ua/ru/catalog/kuleri/. Але навіщо це потрібно? Розгляньмо ключові переваги такого рішення.

Заохочення до спілкування

Багато хороших ідей народжуються саме завдяки спілкуванню. А для цього потрібно виділити місце, де працівники могли б обмінюватися думками. Це комфортно робити, попиваючи воду. Не потрібно думати, що тут лише пліткують (хоча трапляється й таке). Створення дружньої атмосфери в колективі є дуже важливим, оскільки дозволяє підвищити ефективність праці завдяки взаємодопомозі.

Здорове робоче середовище


Воду недарма називають «еліксиром життя». Вона дозволяє людині добре почуватися, підвищує працездатність, усуває втому, покращує роботу імунної системи. Результат – команда працює швидше, ефективніше та злагодженіше.

Ще один плюс – більш гігієнічний офіс. Недостатнє зволоження організму може призвести до неприємного запаху з рота. Сеча також сильніше пахне, що робить відвідування туалету менш комфортним.

Рівномірний робочий темп

Година після обідньої перерви може бути найбільш непродуктивним часом для бізнесу. Поки перетравлюється велика кількість їжі, тіло та розум стають млявим. Людині важче зосередитися на виконанні поставленого перед нею завдання. Також спад працездатності виникає через тепло від оргтехніки. Вживання достатньої кількості води дозволяє усунути ці проблеми. Працівники лишаються бадьорими та енергійними протягом усього дня.

Скорочення витрат

Купуючи кулер, компанія робить вигідну інвестицію. Чиста вода робить людей більш здоровими. Зменшується кількість лікарняних відпусток. Працедавцеві доводиться виплачувати менше компенсацій. В результаті витрати на встановлення обладнання доволі швидко перекриваються.

Солідність

Кулери для води стають не лише помітними, а й бажаними на робочому місці. Це вказує на статус компанії та її турботу про працівників. Наявність джерела очищеної води – додаткова перевага при пошуку спеціалістів (особливо молодшого віку). Сучасний професіонал не хоче пити звичайну воду з-під крану.

Успішна компанія завжди цінує персонал. Щоб утримати працівника, йому потрібно надати якісь переваги роботи в компанії. Доступ до чистої води – одна з таких переваг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Навіщо використовувати очищену воду в офісі?*
18 грудень, 2016, 18:28