Волинянин віз у Білорусь 95 пляшок горілки. ФОТО

Волинянин віз у Білорусь 95 пляшок горілки. ФОТО
Аби перевезти контрабанду через кордон, чоловік скористався саньми.

Працівники відділу прикордонної служби «Піща» Луцького загону затримали 32-річного мешканця села Пулемець Волинської області, ‒ повідомляють у прес-службі прикордонників.

Скориставшись погодними умовами, чоловік вирішив переправити до Білорусі горілчані вироби. Для цього волинянин завантажив на саморобні сани 95 пляшок горілки українського виробництва. Товар, який вилучили та попередньо оцінили у 2 тисячі гривень, передали працівникам митниці.

Ще одній спробі незаконного переміщення товарів народного споживання із України в Білорусь нещодавно запобігли прикордонники відділу «Тур». Порушника помітили за допомогою тепловізійного пристрою близько 5:00. Погонича, який на гужових санях стрімко рухався в бік кордону, наздогнали та затримали вже за 50 метрів від лінії держкордону.

Порушником виявився 37-річний мешканець села Гута. Саньми чоловік віз у сусідню державу 6 тюків виробів зі шкіри, серед яких були домашні тапки, унти та килимки з хутра. Крім того, правоохоронці виявили на санях два гідронасоси.

Рішенням районного суду за спробу незаконного перетину державного кордону правопорушнику винесено адміністративний штраф обсягом 1700 гривень. Усі товари передано в митницю, яка і визначить суму їх оцінки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
звісно,порушення мають місце.але людина "скористалась погодними умовами",тобто в таку несприятливу погоду намагався заробити кілька сотень гривень.якщо пощастить,відбудуться штрафом.
інші через офшорні зони відмивають мільйони доларів,не виходячи з офісів.і при цьому живуть собі і їм все пофіг.
нікого не захищаю та не виправдовую,але ось така ТЕОРІЯ ВІДНОСНОСТІ...
Відповісти
Останні новини
Волинянин віз у Білорусь 95 пляшок горілки. ФОТО
26 березень, 2013, 12:18
На Волині буде нове FM-радіо
26 березень, 2013, 11:55