Чим дивувала мюнхенська виставка Electronica-2018

Чим дивувала мюнхенська виставка Electronica-2018
Міжнародна ярмарок Electronica кожні два роки представляє досягнення промислової електроніки. Тут збираються провідні виробники і споживачі, які цікавляться новинками світу електроніки. На ярмарку демонструються всі фази виробничого процесу, презентують новітні технології та інноваційні рішення. Electronica-2018 стала грандіозною подією, рекордсменом за всіма показниками.

Грандіозність виставки

На Electronica-2018 приїхало понад 3,5 тис. компаній з 52 країн зі своїми виставковими експозиціями. Експонати розмістили на 182 тис. кв. метрах в центрі Messe München, що зайняло 17 павільйонів! Ознайомитися ж з новинками електронного світу приїхало понад 80 тис. фахівців, які представили 84 країни.

Україна – гідний учасник виставки!

Україну представляли три підприємства, що говорить про розвиток електронної промисловості в країні, незважаючи на кризу. Підприємства пропонували вирішення проблем, пов'язаних з контрактним виробництвом.

Сучасне виробництво електронних плат – це комплексна послуга по розробці проектів, написанню програмного забезпечення, монтажу відповідних компонентів, ретельному контролю якості та тестуванню готової продукції.Виробництво електронних плат можливе за наявності високоточного обладнання та кваліфікованих фахівців. Все це є у заводу Flylights Factory, який є відносно молодою, але гідним і перспективним виробником друкованих плат.

Українські підприємства на виставці не були хедлайнерами, але представили країну гідно. Слід враховувати, що цією сферою, цікавляться переважно зацікавлені вузьконаправлені фахівці.

"Зірки" виставки

Павільйони EMS&PCB не були понад відвідуваними, але тут представляли свої експозиції Sanmina, Plexus, Zollner – виробники Tier-1 рівня. Більшою популярністю користувалися експозиції електронних та електротехнічних компонентів, джерел живлення, КВП, які застосовуються в електронній галузі.

Однією з найбільш вражаючих була експозиція Analog Devices, яка представила інноваційні рішення в області автоматизації в промисловості, автомобільної, комерційної, споживчої електроніки, енергетики. Експозиція включала 35 стендів, які розмістили на 800 кв. метрах.

Цікаві ідеї представила австрійська компанія RECOM в області DC/DC, а також AC/DC-перетворювачів. Інноваційні ідеї дозволяють модернізувати виробничі потужності і мінімізувати витрати на виробництво продукції. В результаті компанія вже сьогодні успішно конкурує з азіатськими виробниками.

Тайванський MEAN WELL – світовий лідер з виробництва електроніки представив ряд технологій, які виводять компанію на перші місця, наприклад, у виробництві LED-драйверів.

Стенди компаній Bopla і Schroff представили рішення для устаткування будинку для електроніки, а виробники Phoenix Contact, TE, Wago, Harting показали всілякі сполучні рішення.
Серед експозицій контрольно-вимірювального обладнання вигідно виділялися стенди Tektronix і Rohde&Schwarz.

Автомобільна електроніка була переважною темою. Навіть провели панельну дискусію, в якій взяли участь керівники Robert Bosch, Infineon Technologies Daimler, Analog Devices.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: виставка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чим дивувала мюнхенська виставка Electronica-2018
20 грудень, 2015, 12:02