Паспорт та код: чи реально отримати кредит з цими двома документами у Луцьку?*

Паспорт та код: чи реально отримати кредит з цими двома документами у Луцьку?*
Сучасна людина не уявляє свого життя без кредитів. На сьогоднішній день, кредитування стало нормою життя сучасної людини. Без кредиту деяким навіть важко закінчити інститут чи університет, придбати побутову техніку чи автомобіль. Останні 5 років колосальним попитом користуються споживчі кредити.

Люди у всьому світі потребують додаткових коштів на реалізацію своїх бажань або потреб. Комусь потрібно декілька мільйонів гривень для розвитку власного бізнесу, а комусь 1000 грн. до заробітної плати.

Що ж, чи реально отримати кредит у Луцьку, маючи про собі всього паспорт та ідентифікаційний код? Так, з появою на ринку фінансових послуг України сервісу онлайн кредитування, отримати кредит з паспортом та кодом стало можливим.

Для отримання суми від 500 грн. до 15000 грн. від позичальника необхідні тільки паспорт та ідентифікаційний код. Також знадобиться банківська картка. Вона необхідна для того, щоб компанія-кредитор могла зарахувати суму грошей, яка була вказана в онлайн заявці для отримання позики.

Як оформити позику онлайн?

Отримати кредит онлайн у Луцьку може майже кожен бажаючий. Оформити позику може студент, пенсіонер, люди без офіційного працевлаштування або люди, у яких погана кредитна історія. Зазвичай, цим людям банки відмовляють у позиці. Онлайн кредитування дає можливість цим верствам населення отримати кредит на банківську карту, не виходячи з дому.

Онлайн кредитування стирає територіальні границі для отримання грошей. Більше не треба відділення мікрофінансової організації або банку. Все, що потрібно для подачі анкети – це вільний доступ до мережі Інтернет.

На сайті оформлюється та подається онлайн заявка. По ній приймається рішення. Якщо воно позитивне, то на електронну пошти надсилається кредитний договір, який також підписується в режимі онлайн. Після підписання договору на банківську картку зараховуються грошові кошти. Час, який потрібен від початку заповнення анкети до моменту зарахування грошей на картку зазвичай займає 15 хвилин.

Отримати кредит онлайн можуть всі громадяни України, яким від 18 до 70 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Паспорт та код: чи реально отримати кредит з цими двома документами у Луцьку?*
20 грудень, 1919, 13:03