У Луцька з'явилася «своя» абетка

У Луцька з'явилася «своя» абетка
У Луцьку випустили спеціальну абетку з цікавими фактами про обласний центр Волині.

З нагоди відзначення Дня Святого Миколая, а також в рамках інформаційно-просвітницької кампанії внутрішньої промоції міста «Я – Лучанин!» управління туризму та промоції міста підготувало лучанам – 2200 примірників видання «Луцька абетка», які потраплять в школи та бібліотеки міста, - повідомили у мерії.

Творці зазначили, це видання має бути цікавим як для дорослих, так і для дітей, оскільки у ньому на кожну букву алфавіту наведено цікаві факти про історію і сьогодення міста, а інформацію подано у легкій формі та проілюстровано яскравими малюнками

Довідково:

Інформаційно-просвітницька кампанія внутрішньої промоції міста «Я – Лучанин!» проводиться управлінням туризму та промоції міста Луцької міської ради з 2013 року. Вона спрямована на підвищення рівня обізнаності лучан у питаннях історії та сучасності Луцька, виховання любові та поваги до рідного міста, популяризації та поширення його бренду. В рамках кампанії проводяться різноманітні конкурси, виставки, інтелектуальні ігри, квести, екскурсії тощо.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже кілька років як ця "абетка“ була видана :)
Відповісти
Останні новини
У Луцька з'явилася «своя» абетка
20 грудень, 2018, 18:05