«Підтримуємо Касарду»: колектив волинського «Проліска» – проти нової директорки

«Підтримуємо Касарду»: колектив волинського «Проліска» – проти нової директорки
Працівники санаторію «Пролісок», який розміщений поблизу села Грем’яче Ківерцівського району, запевняють, що, попри їхню підтримку та те, що вони досі вважають чинним директором закладу Валентину Касарду, 21 грудня їм «привезли» нову директорку Оксану Бугайчук.

До того ж, «представлення», за словами працівників санаторію, відбулося доволі незвично – Оксану Бугайчук на зустріч з колективом привіз сам головний укропівець Волиньради В’ячеслав Рубльов, його колега Михайло Імберовський та перший заступник голови ради Олександр Пирожик.

Зібравши усіх у залі і зірвавши таким чином робочий процес, депутати сказали, що тепер «Проліском» керує Оксана Бугайчук, а тоді, за словами працівників, взяли якісь папери та разом з бухгалтером санаторію поїхали до луцького ЦНАПу, незважаючи на те, що робочий день в установі на той момент вже закінчився.

Керівниця харчоблоку, дієтсестра Лариса Нерода розповідає, що пішли на зустріч з Бугайчук лише з ввічливості, а працюють вони у санаторії, і надалі вважаючи своїм керівником Валентину Касарду. «Ми пішли, щоб показати, що ми не боїмося, ми просто працюємо задля розвитку санаторію. Ми пішли, подивилися, але підтримуємо свого керівника Валентину Касарду», - розповіла Лариса Нерода.

Її підтримує і головна медсестра санаторію Наталія Панчук. Жінка каже, що люди мають бажання працювати, але ситуація нестабільна.

«Робота є, ми її любимо, але ми постійно в напрузі. Просто хочуть забрати санаторій і розгромити його», - доповнює сестра-господиня Наталія Гончук.

Сама ж Валентина Касарда вважає, що методи, якими її звільнили з посади, неправомірні. Тож це оскаржують у судовому порядку.
«Це схоже просто на рейдерське захоплення санаторію і скидання неугодних», - каже Валентина Касарда.

Її адвокат Оксана Комарницька розповіла, що наразі на розгляді в судах перебувають 3 провадження щодо цієї ситуації. Одне з них, зокрема, стосується скасування розпорядження та поновлення на посаді Валентини Касарди. Інші позови стосуються визнання протиправними дій Волинсьради, а також захисту трудових прав Валентини Касарди і визнанне недійсним результатів конкурсу, який відбувся на заміщення посади директора санаторію.

Більше того, адвокат має намір оскаржити і саме рішення Волиньради про обрання нового директора. Наразі вона подала запит на надання протоколу і самого рішення сесії. Утім, відповіді на нього поки немає.

Нагадаємо, новим керівником санаторію матері та дитини «Пролісок», що в селі Грем’яче Ківерцівського району, стала Оксана Бугайчук.

Таке рішення прийняли під час сесійного засідання в обласній раді.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Колектив санаторію «Пролісок» заявляє про тиск


Зауважимо, що, за інформацією видання «Конкурент», вона пов’язана із депутатом Волинської обласної ради Ігорем Лехом, яких входить до конкурсної комісії. Зокрема, Оксана Бугайчук, зважаючи на її декларацію, є очільницею підприємства «Грандпостач», власником якої є Ігор Лех. А її чоловік працює в іншому підприємстві, засновником якого теж є депутат.

Нагадаємо, раніше екс-керівниця «Проліска» Валентина Касарда заявляла про тиск на неї та на заклад. Більше того, на її підтримку відбувалися мітинги працівників санаторію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки можна про це писати!...
Одне й те саме...
Таке враження, що у однієі тільки директорки «проліску» контракт закінчився!
Закінчився договір-йди спокійно тітко на пенсію...
Можна подумати, що представлення нового керівника - це зрив робочого процесу...
Що-небудь, аби ніхто не взнав, як там крали всім дружним колективом!
Відповісти
Всім вшіпнути і сама косила.як же без неї..а давайте колективом в нбу будем директора вибирати..да ще садити нізя..всі ворують
Відповісти
розвели мафію в санаторії. Бариня думає ,що державне майно є її
Відповісти
Ви, писаки коментатори, спочатку подумайте і проаналізуйте усе, що відбувається останнім часом у Луцьку, а саме, всебічне захоплення влади і бізнесу укропами, почитайте історію, це класичний мафіозний рейдерський стиль, Америка це 100 років тому вже проходила, просто подумайте і задумайтесь що буде завтра, якщо так просто їм це дозволяти
Відповісти
Де заключення комісіі на чолі з Лехом. Чого не зачитали на сесіі коли не проголосу3вали за Касарду. Перед голосуванням зобов"язані були зачитати.Чого Лех ставить директором спільницю по торгівлі тракторами. Депутати серйозно адекватні.Вони навіть не можуть рейдерську атаку прикрити якимось фіговим листком.Я не за Касарду я за клепки в головах
Відповісти
Укропська банда вже Луцьк в прірву скинула, тепер за область взялася, головний живе в Швейцарії, йому пофіг на вас, а його шістки дерибанять місто і область, гніди.
Колектив має бойкотувати нову шістку укропівців, зупиниться робота, хто там піде працювати?
Відповісти
А в нової директорки може є хоч натяк на медичну освіту? Як це хтось незрозумілий буде керувати САНАТОРІЄМ?!
А рубльов і вся банда готові до того, що їх почнуть лікувати та оперувати наприклад електрик чи сантехнік?
Зрозуміло всім, що це рейдерство. Прокуратура має зайнятись корупційною складовою і повязаними особами в цій історії.
Відповісти
Власником санаторію є Облрада, і облрада вирішила змінити керівництво, бо має право.... як раз Касарда є рейдором,яка вчепилася в чуже майно.
Відповісти
Директора можна замінити але почерк тут рекетирів 90х років. Лех захотів свою поставити він очолив комісію він привіз директора . Він привозив Аверс щоб проводили аудит . Хто знае чи були передані документи ,підписані акти передачі . Цеж не собаку з. будки виганяють. Складається. враження що "пацани у власть бавляться" їм дали трошки бабла і вони думають що їм все можна. Де правоохоронні органи,що вони роблять.цеж державне підприємство .там якесь рейдерське захоплення.
Відповісти
Що значить власник облрада? Власник - волиняни, а облрада здійснює повноваження, делеговані людьми, але тут ми бачимо, що де які особи на себе багато беруть.
Спочатку підкупили частину депутатів, сформували укропську більшість та розкрадають майно області, аналогічно як і в Луцьку.
Де голова облради?! Ця людина взагалі не живе в Україні!!! Вас то не напрягає, дідо?
Якщо б санаторій перебував у стані погіршення кожного року - є сенс міняти директора, а тут навпаки - все лише покращується, басейн побудували, територію облаштували, пляж. То навіщо міняти директора? ТІЛЬКИ ЩОБ ПОСТАВИТИ СВОЮ ЛЮДИНУ І МАТИ ЗИСК!
Прокуратура, СБУ - чого мовчанка? Очевидні факти повязаних осіб, корупція навіть не прихована, де справи кримінальні?

Відповісти
Касарда вчепилася в посаду, як піявка. бо привикла доїти санаторій, як власність. А коли її ЗАКОННО зняли, починає істерику.... Якщо хтось вважає ,що облрада дії незаконно, той нехай пише заяви у правоохоронні органи, а не безграмотні коменти і інтернеті..... невже у директора санаторія така зарплата,що так тримається Касарда?
Відповісти
Законно - це коли в інтересах громади, а не укропських бандюків, главарі яких навіть в Україні не живуть!!! Мати громадянства інших держав і бути головою облради - це законно?
Відповісти
Волинська громада делегувала своїх представників у обласну раду. Більшість представників громади,депутати, проголосували за створення комісії та зняття касарди з посади. Все законно, а банда касарди вчиняє злочин..... Касарда з зарплатою 8 тисяч має 12ть обєктів нерухомості, які нажала в період роботи в санаторії... Одна квартира в Києві та дві в Луцьку та багато земельних ділянок.
Відповісти
Делегували, та не тим, бо палиця їх купив з потрохами, тому і голосують укропські дерибанські рішення, бо відповідальність колективна, тобто відсутня.
Документи про квартири і ділянки спочатку продемонструйте і від питань про те, як таке може бути, що голова ради має інші громадянства і не живе в Україні - не ухиляйтеся!
Відповісти
незаконні статки касарди...
https://declarations.com.ua/declaration/nacp_57e72472-c878-4a3b-8d95-d690c97824c6
Відповісти
Якщо касарда буде мати статки хоч десять процентів того що заробив палиця ,ми. Її розстріляем а так це бред сивої. Кобили
Відповісти
Квартира з 2004 року, будинок з 2008, щось не розумію кіпіша пана дідо?
Ділянки теж по одній раз на 2 роки придбані, а враховуючи місце де вони - то не центр Луцька, там земля геть не дорога, зараз в селі пай 1 га по 30 тис грн купити можна.
А от голова облради, який в Швейцарії має статки і живе там - це вже проблема, це вже багато питань, починаючи звідки шалені гроші на підкуп виборців по 500 грн, до підкупу депутатів міської і обласної ради за десятки тисяч доларів, цим перейматись потрібно, дідо!
Відповісти
Свої 12 об’єктів нерухомості, які задекларувала, вона почала набувати з 2004 року. Першою стала квартира площею 45,2 м2 у Києві (дата набуття права: 28.12.2004 р). Зауважимо, що це був третій рік господарювання пані Валентини в «Проліску», до цього вона працювала педагогом, на комсомольській роботі, заступницею директора «Проліску» та головою Грем’яченської сільської ради.

Через 4 роки декларантка набула житловий будинок площею 94,7 м2 у Грем'яче (дата набуття права:09.07.2008 р). Ще один будинок у цьому ж селі площею 48,6 м2 придбала 13.12.2012 р.
Плідним на матеріальні здобутки для Валентини Касарди був період Революції Гідності. Так, у 2014 році вона набуває квартиру площею 53,6м2 в Луцьку (дата набуття права: 20.10.2014 р), вартість якої 250000 гривень. Цього періоду декларує дві земельні ділянки у рідному селі.
У пані Валентини є ще одна квартира в Луцьку площею 68,8 м2 (дата набуття права: 11.09.2009), вартість якої на період купівлі 240000 гривень.
Відповісти
дідо, про палицю розкажи, що набув, коли, кого "кинув", на чиїх кістках нажився!
кого підкупив, за скільки, чому місто обкрадають і хто на цьому з укропівських бля-ів заробляє - розказуй все, як почав!
Відповісти
твоя Касарда входить у секту Тимошенки в обласній раді... якраз бютоголові допомогли Укропу захопити владу та зробити Палицю головою. Так шо не треба лукавити, Касарда ОСОБИСТО голосувала за Укроп.
Відповісти
Дідо палиться на палиці...
Про свого шефа ні слова, ніби Касарда сама за вухо палицю в раду і привела та головою зробила!
За скільки продалися тушки, а дідо?
Відповісти
Касарда та вся секта Тимошенки по зрадницьки обрали Палицю... а тепер нарікають...
ключову роль в тому, що Палиця став головою, зіграли 11 голосів "Батьківщини". Ваш колега Андрій Турак казав, що, за попередньою домовленістю, вони мали голосувати за Бондаря, проте прийшов наказ із центрального штабу підтримати Ігоря Петровича. На вашу думку, чи була б рада та прийняті нею рішення іншими, якби її очолив Володимир Налькович
Відповісти
Палиця - то найбільша проблема в області та місті, частину людей залякали, решту підкупили, а мета одна - дерибан бюджетів і землі, що ми всі спостерігаємо.
Грошей в міському бюджеті реально немає, все що накопичів за життя Романюк - ці "премійовані по 250%" вже просрали, місто не прибране, люди скаржаться, бо відчули різницю, коли керувала містом людина, яка жила тут разом з лучанами і братком коломойського, який живе в Швейцарії, їм плювати на українців, для них ми ГОЇ.
Тому Бондар не найліпший варіант, але в цій ситуації принаймі був би кращий.
Відповісти
проблема не в Палиці, а в продажних депутатів типу Касарди, чи продажного електорату,які голосують за штори до сільради. Палиця і Ко підкуповує малограмотний електорат, а правоохороні органи нічого не бачать....Констанкевич не їде в Київ,голосувати за перейменування МП в РПЦ, бо це розхвилює її сільський лохторот, а у той час в облраді захищає злодійські дії укропівців у Волиньторфі..... ніхто не бачить як Гузь зрадив НФ і перебіг в Укроп.
Відповісти
Останні новини
«Підтримуємо Касарду»: колектив волинського «Проліска» – проти нової директорки
22 грудень, 2018, 17:31