У Луцьку жінку покусали бродячі пси

У Луцьку жінку покусали бродячі пси
На лучанку напала зграя безпритульних собак. Жінку госпіталізували.

Про це у спільноті "Теревені про Луцьк" написала Галина Корнієць.

"Що це робиться народ!!! На мою добру знайому сьогодні ввечорі напала зграя собак, біля магазина "Алладін". Змогла відбитися сумкою. І як наслідок: рани на ногах до крові, швидка, поклали в лікарню і протягом 3 місяців будуть колоти уколи від сказу. І хто має за це відповідати?", - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то була богдана новарчук
Відповісти
ШОКЕР (навіть дешевий китайський) носити треба, а не сумкою махати! Одне натискання на кнопку з розрядом "в повітря" - і приблудний, та й просто нетренованих псів здуває, як вітром - розбігаються, щедро посипаючи шлях відступу свіжими какунцями. Перевірено - і собакам ніякої шкоди, і людина ціла.
Відповісти
БІЛЯ РАЦС ТА 21 ШКОЛИ БІГАЮТЬ ДЕСЯТОК СОБАК. І ДЕ ТІ ЗАХИСНИКИ ТВАРИН, ЗАБИРЙТЕ СОБАК ДО СЕБЕ, ЯКБИ САМІ ПОСТРАЖДАЛИ ВІД СОБАК ЗАСПІВАЛИ Б ПО ІНШОМУ. А МІСЬКА ВЛАДА НІ ЗАЩО НЕ ВІДПОВІДАЄ.
Відповісти
Той білий бус "Ласки" пора спалити к бісу, і це все припиниться - забирають з двору 1-2 нормальні соціалізовані собаки, які не кусають нікого і навіть не гавкають, а потім там же виникає зграя з невідомо де наловлених псюг.
Відповісти
І хто має за це відповідати?", - йдеться в дописі.
Як хто?!
Поліщук і Пустовіт - в них же премії по 250% за "плідну працю"
Відповісти
А на ДПЗ нас скільки....))) Відповідним органам байдуже((
Відповісти
та всім плювати на те що в місті робиться, пахан в Швейцарії, там собаки дикі людей за ноги не хватають, а тут холопи страждають, що обрали - те і мають, будуть розумними - не оберуть гнід ткачуків, пустовітів, поліщуків та іншу наволоч
Відповісти
Купуйте шокери ,і від псів допомагає і від гопників .
Відповісти
Як таке можливо? Новарчук в притулку вже нема, керують справжні менеджери з гуртка антиласка при психлікарні, а пси тьотку покусали.
Відповісти
як ви смієте говорити так про ваш господній дар, благодійника і мецената, вашого дорогого ігоря петровича палицю. пахан, бачте, в швейцаріях. заробіть і будете ви в швейцаріях, але почніть з того що.' купіть його портрет і прикладайте до голови, може повернеться розум. точно вам кажу, я так геморой і водянку вилікував
Відповісти