Як Савченко з особливими дітками піцу робив. ФОТО

Як Савченко з особливими дітками піцу робив. ФОТО
У Луцьку голова Волинської ОДА Олександр Савченко готував піцу спільно з дітками, що мають особливі потреби.

Відбувся кулінарний майстер-клас у понеділок, 24 грудня, у піцерії «Фелічіта».

Спочатку всі ретельно вимили руки, одягнули фартушки та спеціальні кухарські ковпаки і радо приступили до роботи. Допомагав створювати кулінарні витвори піцайоло Юрій.

Дітки разом з Олександром Савченком вимісили та розкачали тісто, обрали соус до смаку – червоний або ж білий, рівномірно його розподілили, присипали усе шаром сиру та розклали начинку (помідори, шинку, салямі, кукурудзу).

Поки піца «дозрівала» у печі, діти фотографувалися біля новорічної красуні та ділилися враженнями.

«У нашій організації понад 70 сімей, які приходять до нас, які користуються нашими послугами. Наші діти дуже люблять готувати піцу, були на таких майстер-класах декілька разів, але сьогоднішнє запрошення було особливо приємним, бо діти знають губернатора і прийшли сюди з радістю», - поділилася керівник організації батьків дітей з синдромом Дауна Олена Мельник.

Голова Волинської ОДА зізнався, що знає хлопчиків, які прийшли на майстер-клас, адже познайомився з ними ще у вересні на «Осінньому балу».

«Ідея не моя, але я з радістю її підтримав. Я обіцяв, що танці на балу – не остання наша зустріч. Ми потихеньку йдемо до того, щоби робити тіснішими наші стосунки і ще раз довести всім хто, можливо. Втратив віру у майбутнє чи в себе, що можна і потрібно боротися за своє світле майбутнє. Це доводять і наші воїни АТО, і наші спортсмени, у тому числі й Майя Москвич, і ці хлопчики, які краще за мене робили піцу. Головне – ніколи не складати руки і не опускати голову», - зауважив Олександр Савченко.

І додав, що буде радий, якщо ідею флешмобу "Спілкуйся нарівні" підтримають й інші.

«Суспільство зараз втрачає певну душевність, толерантність і стає чомусь черствим. Я вважаю, що у нас є підстави для оптимізму і радощів», - відзначив очільник краю.

Після смачних частувань Олександр Савченко подарував кожному учаснику солодкі гостинці з нагоди прийдешніх новорічно-різдвяних свят.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець Не втратив оптимізму після сутички з дикунами з Укропу на сесії з прийняття бюджету області
Відповісти
Уважуха Савченку, не очікував такого повороту від такого чоловіка))
Відповісти