Волинський школяр тріумфував на всеукраїнському пісенному фестивалі

Волинський школяр тріумфував на всеукраїнському пісенному фестивалі
Волинянин Андрій Ковальський успішно виступив на фестивалі-конкурсі «Сяйво Первоцвітів» та XV вокально-хореографічному конкурсі-фестивалі «KYIV ART TIME».

До новорічних свят асоціація «Child.ua» ініціює в Україні новорічний марафон добра, на якому виступав Андрій, - пише Район.Любомль.

З марафону хлопець вирушив на V Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Сяйво Первоцвітів», де серед 350 конкурсантів з різних куточків України здобув гран-прі в номінації «вокал» із піснею «Nobody but you».

«Мені подарували кубок, диплом, книгу, медаль та сертифікат на безкоштовну участь у конкурсі «В обіймах часу». А коли повернувся на Новорічний марафон добра, Євгенія Тимошенко похвалила мене, що встиг і у них виступити, і здобути Гран-прі», – розповів про участь Андрій Ковальський.

Хлопець здобув І місце і звання «Оксамитовий голос» з піснею «Altair» «The Hardkiss» на XV ювілейному вокально-хореографічному конкурсі-фестивалі. У подарунок отримав диплом, медаль і настінний годинник.

«Це дуже виснажуюче, тим паче в таку погоду треба берегти голос. Дуже приємно, що фахівці оцінювали справедливо», – додав Андрій.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський школяр тріумфував на всеукраїнському пісенному фестивалі
26 грудень, 2018, 02:13