У луцькому дворі просять встановити «лежачі поліцейські»

У луцькому дворі просять встановити «лежачі поліцейські»
У Луцьку скаржаться на водіїв, які ганяють двором, що на проспекті Соборності, 22а.

Про це на платформі "Відрите місто" повідомив Григір Дубинка.

За словами чоловіка, біля 3-го під'їзду на Соборності, 22а, демонтували шлагбаум рік тому.

"Тепер повз двір постійно їздять автомобілі. Транзитний рух через житлову зону заборонено, згідно з ПДР. Але це водії, особливо таксі, ігнорують. Відразу при виході з під'їзду машини у прямому сенсі "гасають". В дворі постійно є діти. Це може закінчитисся трагічно. Жильці зібрали гроші на напівсферичні обмежувачі руху, але процес погодження їх встановлення затягується. Прохання до міської влади це зробити. При таких обмежувачах доступ швидким і пожежним машинам буде забезпечений", - йдеться у дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Потрібно там відновити шлагбаум, який був втановлений законно. Всі дії по його знесенню були не законні і робилися виключно ради не законного будівництва Егоїста!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Лежачий поліцейський нічого не вирішить, там багато автомобілів стоїть припаркованих, там дуже вузьке місце, в будинку напроти просто тупо перекрили якимось шинами і все, хоча там нема крутого повороту.
Люди!!!!!!!!!!!! будівництво Егоїста - не законне!!!!!!!!!!!!!!!!Але воно дальше триває!!!!!!!! І питання лежачого поліцейськогго не вирішить питання. там потрібно обмежити рух взагалі!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти