Beauty-секрети парижанок*

Beauty-секрети парижанок*
Француженки вважаються зразком вишуканості, елегантності та витонченості. Вони використовують мінімум косметики, при цьому завжди незрівнянні. Як їм вдається виглядати природними і сексуальними одночасно?

Ми підготували шорт-лист секретів краси парижанок, які варто взяти на озброєння сучасним жінкам.

Ніякого контурінга. Тільки натуральний колір обличчя

У косметичці француженки немає бронзера, шиммера та інших засобів для корекції. Вони використовують легкий тональний або ВВ-крем (і то не завжди). Ключова умова - відтінок «тональника» повинен максимально підходити до кольору обличчя або бути на кілька тонів світліше.

Здорова шкіра трохи блищить, і це красиво

Жінки родом з Франції не матують шкірний покрив. Вони цінують природну красу і не соромляться виглядати натурально.
Пілінг, чистка та зволоження - кращі процедури для особи
Парижанки охочіше інвестують гроші в уходовую косметику, ніж в декоративну. Хороший крем і сироватка допоможуть зберегти молодість і привабливість на довгі роки.

Лайнер і червона помада - головні деталі образу

Червона помада додає образу грайливості, впевненості і сексуальності. Дівчата вважають за краще малювати довгі стрілки або smoky eyes. Такий макіяж привертає увагу, підкреслює природну красу і підсилює шарм.

Натуральні брови

Парижанки роблять вибір на користь густих натуральних брів: розчісують їх спеціальною щіточкою і фіксують в потрібному положенні.

Крем з високим SPF

На думку француженок, сонце старить шкіру. Дівчата і жінки використовують зволожуючі креми з сонцезахисним фактором SPF 50 і вище. Косметика допомагає запобігти фотостаріння з усіма наслідками, що випливають звідси наслідками - втрата пружності, поява зморшок і пігментних плям.

Збираємо косметичку як у парижанок

Пропонуємо вам ознайомитися з косметичними засобами, які, напевно, могли б стати частиною beauty-арсеналу парижанок.

Тональний крем Буржуа. HEALTHY MIX. Засіб забезпечує здорове сяйво і гарний вигляд. Не створює ефект маски і дозволяє шкірі «дихати». До складу входять екстракти абрикоса, дині і яблука, які прекрасно витаминізюють і енергіезують шкірний покрив.
• Помада для губ L`oreal Color Riche Shine (тон 350). Забезпечує яскравий насичений колір. До складу входять живильні масла, які дбайливо доглядають за ніжним епідермісом протягом дня. Вирівнюють мікрорельєф і допомагають позбутися від сухої лупиться кірки.
• Підводка для очей Maybelline Master Ink. З її допомогою вийде намалювати спокусливі стрілки, зробивши погляд притягальним і захопливою. В основі - водостійка формула, тому лінії залишаються чіткими при будь-яких погодних умовах.
• Бальзам для губ Maybelline Baby Lips. Надає устам доглянутий і привабливий вигляд. Нормалізує водний баланс і попереджає сухість. У лінійці представлені бальзами соковитих відтінків, які ідеально підходять для створення ефекту «зацілованих губ».

Відкиньте сумніви, забудьте про комплекси і додайте в образ дещицю недбалості - ви будете виглядати просто і неймовірно стильно як справжня француженка!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: макіяж
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.