Департамент ЖКГ Луцька приховує договори про ремонт доріг?

Департамент ЖКГ Луцька приховує договори про ремонт доріг?
Департамент житлово-комунального господарства не надав депутату міської ради копії договорів про ремонт доріг у Луцьку протягом 2011-2012 років.

Звернення про надання копій договорів та гарантійних зобов’язань щодо ремонту доріг луцького міського голови Миколи Романюка та директора департаменту ЖКГ Івана Кубіцького надіслав депутат Луцької міської ради Андрій Козюра ще 4 березня 2013 року.

Він попросив надати інформацію щодо витрати з бюджету для ремонту доріг протягом 2010-2012 років, а також надати копії угод. У відповіді депутату йшлося, що інформація об’ємна, тому надана не може бути. Ознайомлюйтеся з нею варто безпосередньо в департаменті ЖКГ.

«Складається думка, що департамент при отримані інформації про ремонт дороги стає закритим. Це не робить честі ні міському голові, на директору департаменту», - зазначив Козюра.

Окрім цього він наголосив, що це порушення законодавства України. А тому запросив під час наступного засідання ради заслухати звіт Кубіцького щодо питання ремонту доріг.

«Якщо департамент не знає скільки коштів витратив,то про що ми говоримо протягом місяця?», - додав Козюра.

Натомість зі слів Миколи Романюка вся інформація є на сайті, а підготовка запитуваної інформації – це копіювання «купи паперів».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Департамент ЖКГ Луцька приховує договори про ремонт доріг?
27 березень, 2013, 12:32