Показали, як виглядає відділення лікарні на Волині після капремонту. ФОТО

Показали, як виглядає відділення лікарні на Волині після капремонту. ФОТО
Цей рік розпочався із приємних подій для колективу Ковельського МТМО. Днями там було відкрито оновлений операційний блок в пологовому будинку. Сьогодні — адміністративну частину травматологічного відділення.

Як розповів головний лікар Олег Самчук, вперше медичний заклад отримав фінансування на це з державного бюджету — 500 тисяч гривень. Половину грошей пішло на ремонт хірургії, іншу спрямували на травматологічне відділення. Йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Аби виконати роботи тут в повному обсязі, таку ж суму було додано з міського бюджету та використано кошти МТМО.

Міський голова Олег Кіндер привітав колектив з новорічно-різдвяними святами. Він зауважив: “Приємно, що так починається рік, що такі зміни відбуваються в медичному закладі. І традиція зустрічей з подібних приводів, сподіваюсь, матиме продовження надалі”.

Олег Олексійович відзначив, що якість робіт постійно поліпшується. І щоразу у лікарні уміють здивувати новими цікавими рішеннями. І ця частина травматології не виключення.

Завідуючий відділенням Ігор Рибак провів екскурсію і показав, що на сьогодні вдалось зробити. А це — дві палати для хворих. Там уже встановлено зручні меблі, телевізори. Одна з них має власний санвузол з душовою кабіною.

Крім того, по-новому тепер виглядають кабінети медперсоналу, ординаторська, коридор.

Старша медична сестра Тетяна Лайтар розповідає, що і колектив теж долучився до важливої справи: “Власними силами провели демонтаж. Хороша працювала тут бригада будівельників. Задоволені їх професійним підходом. Все ми робили з душею, аби пацієнтам було у нас було затишно, по-домашньому комфортно і це сприяло їх швидшому одужанню”.

Головний лікар Олег Самчук проанонсував, що наступною урочистою подією у закладі стане відкриття кабінету МРТ.













Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.