У Луцьку відкрили велику весільну виставку. ФОТО

У Луцьку відкрили велику весільну виставку. ФОТО
У Луцьку 29 березня відкрили триденну спеціалізовану виставку весільних товарів і послуг «Art Wedding або весілля по-новому».

Ця весільна виставка відбувається в Луцьку вже втретє. Триватиме із 29 по 31 березня у приміщенні Палацу урочистих подій, що на проспекті Соборності, 18.

Відкривали виставку виступом луцького естрадного оркестру «Мегаполіс» на чолі із відомим музикантом Юрієм Поліщуком.

З вітальним словом до відвідувачів звернулася головний організатор, керівник весільної агенції «Family» Ірина Корольчук.

«Виставка проводиться, аби наші наречені змогли обрати на свої весілля найкращі товари і послуги. Дякую усім, хто нам допоміг в організації дійства», – сказала вона.

А запрошений на виставку заступник міського голови Тарас Яковлев зауважив, що йому приємно бути гостем на такому святі.

«Добре, що у нас відбувається захід, на якому нам показують, як має відбуватися весілля, як це робиться в Європі, як це робиться красиво. Можливо, як це зробити трішки дешевше», – висловився він.

Головне управління юстиції області та реєстраційна служба міського управління у рамках своєї акції «Мрії дитинства» передали подарунок для дітей зі школи-інтернату села Затурці, що у Локачинському районі.

До акції приєднався і весільний салон «Darling». Власниця салону Ірина Волощук вручила святкові дитячі сукні для дівчаток зі школи-інтернату.

У перший день виставки організатори підготували цікаву шоу-програму: пародії від студії «Каприз», виступи музикантів з Луцька й Рівного, танці, розіграш призів.

Протягом наступних двох днів виставки, 30-31 березня, відвідувачі матимуть змогу ознайомитися із весільними тенденціями 2013 року.

До речі, усі три дні виставки відрізнятимуться за тематикою. Перший день – «Європейська класика», другий – «Українське весілля», третій – «Весілля у стилі рок-н-ролл».

Фото Дмитра Лопатіна

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцкий РАГС - позор города. Никогда не буду здесь жениться.
Відповісти
а де будеш?
Відповісти
Головне не РАГС, а вінчання, а це вже потім...,кому це потрібно??? Для чого? В нашій країні, для галочки??? Громадянський шлюб-це те саме..., ніхто не каже, що не треба, треба, але можна не в РАГСі, а на виїздній церемонії...,бо один вигляд на це приміщення...і все бажання відпало розписуватися там!!!
Я підтримую узаконення відносин,але там потрібен ремонт!
Відповісти
То точно...їдь у столицю там такого позору теж вистачає!
Відповісти
До Кота погоджуюсь з Іринкою)
Відповісти
До "Я Луцька", то я уже понял, что ты согласен на минимум, когда есть много нормальных вариантов, как написала "Розумниця". После того, как я был на свадьбе в Черновцах у друга в старой армянской церкви 18-оого века с органным залом, моё отношение к церемониям в корне поменялось.
Відповісти
Нажаль, більшість наша згідна на мінімум і на терпіння...-найбільша помилка людей!!!
Треба просто прагнути вищого, не обов*язково відразу Київ, тобі написали,що є в Чернівцях (церква в центрі міста,доречі), є у Львові, в Івано-Франківську, тоді чому в нас так не можна?!...
А скажу: бо більшості полішуків, які не мають смаку та культури розуміння і таке підійде..., НАЖАЛЬ!
Відповісти
Кому-куди, а вам хвора в Ліпіни.
Відповісти
чує ти "кот" в чрботях чи без... але без поваги до міста це точно!
який не є але це наш Луцький РАГС ! І ти КОТ ніякого права не маєш таке говорити!
Відповісти
є там потрібен капітальни й ремонт
Відповісти
Сьогоднішнім прокуреним і пропитим в барах блядям хоч давай вінчання в соборі Паризької Богоматері, то нічого не зміниться. Хоч з органом, хоч з гармошкою.
Відповісти
все одно, Луцьк зовсім не креативний на рахунок весіль, все по "старінці" ніякого тобі приколу...
Відповісти
Як 42 жениться?
Відповісти
Погоджусь з Павлом. А все тому, що самих луцьких в Луцьку мало одружується, здебільшого - народ з глибинки. Тому все "по-накатаній", як в падруги було, то так і я хочу. Народ не дуже то й вміє творчо до весілля підійти. Для цього не потрібно багато грошей - потрібна уява і відсутність ліні.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відкрили велику весільну виставку. ФОТО
29 березень, 2013, 15:09