Це відверта брехня, – Волинська ОДА про нібито звезених до Порошенка бюджетників

Це відверта брехня, – Волинська ОДА про нібито звезених до Порошенка бюджетників
У деяких волинських ЗМІ з'явилася інформація про те, що на зустріч з Президентом України Петром Порошенком звозили чиновників та бюджетників.

Інформаційне агентство ВолиньPost звернулося за коментарем з цього приводу до Волинської облдержадміністрації. Ситуацію прокоментував заступник голови Денис П’ятигорець.

«Інформація про те, що на зустріч завозились чиновники не відповідає дійсності. Я розумію бажання ЗМІ, які належать політичній силі, що висунула свого кандидата на вибори, висвітлити все в негативі. Але це іноді переходить всі межі, коли в новинах замість відображення реальності транслюють відверту брехню. Ніхто ніяких чиновників не звозив. Всі працюють на своїх робочих місяцях, і в цьому можна переконатися журналістам, просто завітавши в державні установи. Я був на площі та бачив, як журналісти цих видань підходили до людей та розпитували в них, чи вони не чиновники, і потім розчаровані відповіддю шукали іншу «жертву» своєї провокації. Але якщо тобі реальність не підходить, бо твої керівники диктують тобі інші завдання, то можна показати все, що завгодно. Але волиняни вже давно розібралися, хто є хто у волинській журналістиці. Вже навіть прислів’я є: «Якщо про тебе погано показали на «Аверсі», то ти точно порядна людина», - заявив заступник голови ОДА.

Нагадаємо, сьогодні, 15 січня, у Луцьк приїхали Президент України Петро Порошенко та патріарх Православної церкви України Філарет.

Станом на 12.50 у кафедральному соборі Святої Трійці відбувається богослужіння за участю Петра Порошенка та патріарха Філарета, який очолює службу, митрополита Луцького і Волинського Михаїла, військових капеланів, волинського духовенства та жителів міста.

Протягом усього богослужіння лучани можуть на власні очі побачити патріарший і синодальний Томос, який розмістили для всезагального огляду у соборі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подивіться скільки автобусів стоїть(тим паче шкільних)біля готелю Світязь в районі новобудов?
Відповісти
Укроп бісицьця
Відповісти
аверс - найбрехливіший гнилий кАнал тіпа новин.
ці гніди танцюють під дудку коломойши, який обікрав українців на 40 мільярдів гривень і сидить, сука, в швейцарії сміється над нами!
майте хоч трохи поваги до себе, укропівські іуди!
вашим дітям тут жити, не в Швейцарії, що ж ви робите?
Відповісти
Одноієї лиш поліції стільки поназганяли, нема де машину в центрі поставити
Відповісти
Шкільних автобусів з дорослими людьми і правда було багато по місту.
Відповісти
та це діти на екскурсію приїхали.. зуб даю, бюджетників канєшно не звозили, канєшно просто люди вже настільки багаті що їм просто не потрібно працювати в 12 дня.
Відповісти
а які бутерброди в ківерцях ради бутербродів потрібно тігти на зустріч
Відповісти
Краще згадайте, як працівників міськради укропці на свої заходи заганяють, там цілі списки складені.
Відповісти