У Луцьку обирали найкрасивіших студенток. ФОТО

У Луцьку обирали найкрасивіших студенток. ФОТО
Конкурс «Міс Інституту філології та журналістики 2013» відбувся у Луцьку.

Захід пройшов 28 березня у Центрі дозвілля СНУ ім. Лесі Українки, ‒ повідомили у прес-службі «Батьківщини Молодої».

Також конкурс мав ще й продовження – after party у РК «Zefir», де глядачі могли побачити дефіле красунь у більш неформальній обстановці та потрапити на битву діджеїв, ‒ йдеться в релізі.

Ведучими заходу були перша віце-міс Інституту філології та журналістики 2012 року Олена Ровенчук та друга віце-міс ІФтЖ 2012 року Яна Марчук.

До складу журі ввійшли «Перша Віце-Леді України 2012» Юлія Ковальчук, ведучий «Ранку «Нової Волині» Михайло Кузьмич, арт-директор лаунж-кафе «Paganini» Юлія Гірдвіліс, член фракції ВО «Батьківщина» Олександр Семенюк, представниця «Танго Маркету» Тетяна Вашета та від клубу знижок «Multi Card» Наталія Харчук.

Ціна вхідного квитка ‒ 5 гривень.

Шість чарівних красунь дефілювали у витриманому чорно-білому стилі: чоловічі піджаки у поєднанні із купальниками, довгі прозорі спідниці та маски на обличчях, ‒ йдеться в повідомленні.

Ще цього вечора виступили учасник танцювального проекту «Танцюють всі» Артем Шошин та колектив «FLY».

Перемогу здобула Ірина Киричук. Надія Лайтарук стала «Першою віце-міс ІФтЖ», Тетяна Мосійчук ‒ «Другою віце-міс ІФтЖ». Крім того, за попереднім голосуванням у соціальній мережі Вконтекте, обрали «Міс онлайн» Яну Трофимюк.



Окрім того, 26 березня в актовій залі ЦКД СНУ імені Лесі Українки відбувся конкурс краси «Міс Інституту іноземної філології».

У ньому переможницею стала учасниця №6 Тетяна Врона, яка візьме участь у «Міс СНУ-2013».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Піст, а вони біснуються.
Відповісти
я не знаю як вам але мені не сподобались ті дівки)
Відповісти
А де ж наші друзі Кононовичі. Їх не обурює такий капіталістичний і аморальний конкурс? Чи вони в той день пили пиво і рахували грошики зароблені в олігархів?
Відповісти
як правило, в таких конкурсах беруть участь не вродливі дівчата, а ті,що про себе так думають, ті,у кого завищена самооцінка
Відповісти
Жіноче тіло красиве під одежею і в міру показане. В тім - уся загадка жінки. А голі цицьки, пупки і стегна цих телиць лише збуджують в декого (не в усіх!), бажання до траху. І більше нічого.
Відповісти
ото всі для бані просто тсупер
Відповісти
тобі позаліплювало ?ДОПОГЕНЬКИЙ(А),де ти голі цицьки побачив(а)?
Відповісти
і ще одне,шарновна Лучанка.дівчата які беруть участь в таких конкурсах,діляться на два типи.про перший ти вже написала.але не згадала ще того,що іноді дівчат змушують брати участь,без їхньої на те згоди.кажу так,бо сам знаю, провів не один такий концерт і безпосередньо пов"язаний з такими дійствами.
Відповісти
Одна желчь, одна критика!Есть определённый формат конкурсов, в которых, к печали многих, не оценивают фигуру в парандже. Поэтому терпите, пуритане и скромники, а также постящие иже с ними. И да, не забудьте раскаяться в молитве в том, что глаза ваши посмотрели на фото аморального конкурса. Судя по комментариям на ВП, всё, что ни проводится в конкурсном формате, - вообще не должно иметь шанса на сущестование.Жаль, что жаба никак не хочет убираться из нашего региона.
Відповісти
Смішно.. підписались імененм на українській мові, а спілкуєтесь на чужій.. ((
Відповісти
Смешно, Александр, слышать мне, человеку со знанием 4 иностранных языков, подобные реплики. А что лично Вас беспокоит? Это задевает Вас как мужчину-лучанина-украинца (нужное подчеркнуть)?Чем больше языков человек знает - тем лучше для него же самого (цитату классика приводить не стану дословно). И если уж на то пошло, то для меня родной язык - именно русский, но это не мешало мне с малых лет научиться разговаривать на украинском.І, знаєте,більшість людей, яким нічого більше робити, крім того, аби впадати у шок, коли хтось уживає російські слова, - будуть залюбки слухати англійську. So, if my name was written in English, would it be ok 4 u?
Відповісти
Son todas una lindas pebetas polaquitas
Відповісти
Завжди приємно дивитися на симпатичних дівчат, особливо якщо вони вміють себе показати. Конкурс жорстокий, сподіваюся їм самим сподобалося!
Відповісти
в прищах тьотки
Відповісти
Де ти там їх побачив
Відповісти
Волынское рагулье !
Відповісти
Нащо Ви тих дівчат ображаєте???
Яке Вам дає право ображати обмежених людей, адже, у переважній більшості, всі хто ведуть такі дійства, приймають у ньому учать - це "улюблениці" викладачів або ж просто декана. Все і так ясно.
Хто худий, хто повний, з прищами, без прищів-це їхнє діло=)
Просто ще діти життя не зрозуміли, що Ви тут доказуєте їм те до чого вони ще не доросли!!!
Не треба тільки писати, що вони такі-сякі, вони дівчата, а жінок ображит можуть лише ті, які самі є ніхто та морально не сформовані людішки..., це вже я попрошу утриматися!
Але щоб тут не писали, якби себе не захищали: у більшості випадків учасники-це "пріблєжонні" і виграють ті ж самі, кого люблять викладачі, а не справедливість,бо в ВНУ її нема,не було і тимі бльше за нинішнього ректора - НЕ БУДЕ!
Відповісти
Я був на двох конкурсах як на мене нічого аморального тут не було дівчата старалися
Відповісти
Останні новини
У Луцьку обирали найкрасивіших студенток. ФОТО
30 березень, 2013, 14:37