Луцькі студентки ‒ одні з найкращих в Україні

Луцькі студентки ‒ одні з найкращих в Україні
Студентки Луцького національного технічного університету вибороли друге місце в змаганнях наукових робіт.

З 18-20 березня в Глухівському педагогічному університеті імені Олександра Довженка відбувся конкурс студентських наукових робіт у галузі «Педегогічні науки», - повідомили у прес-службі ЛНТУ.

Свої роботи на конкурсі представили студентки 3-го курсу факультету обліку та фінансів Луцького НТУ Вікторія Нечипорук та Олена Палійчук.

Дівчата вибороли почесне II місце. Тема роботи – «Формування нових лідерів через студентське самоврядування», наукові керівники - викладачі кафедри іноземних мов: Олена Ковальчук, Алла Губіна та Лариса Пилипюк.

Заступник голови оргкомітету II туру конкурсу, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків Володимир Зінченко разом з членами комісії, до складу якої входили академіки, доктори, кандидати наук у галузі педагогіки, відзначили актуальність тематики та були приємно вражені, що робота представлена технічним ВНЗ у педагогічній галузі на такому високому рівні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і пулі?
Відповісти
цирк якийсь - дівчата з політеху, спеціальність "облік і аудит", конкурс із педагогіки, наукова робота із студентського самоврядування, керівники з кафедри іноземних мов - ЖУТЬ якась! Це називається "псевдонаука"! В політесі треба аби вчили технічним спеціальностям, а не фігні всякій!аби для "галочки"!
Відповісти
Останні новини
Луцькі студентки ‒ одні з найкращих в Україні
01 квітень, 2013, 08:15