Дропшиппінг - як заробляти вдома на продажі одягу?*

Дропшиппінг - як заробляти вдома на продажі одягу?*
Дропшиппінг, в перекладі з англійської мови, означає пряму поставку від фірми-виробника або крупного постачальника, до безпосереднього покупця, при цьому, замовлення відбуваються через посередника, який отримує відсоток за продаж.

Дропшиппінг, в перекладі з англійської мови, означає пряму поставку від фірми-виробника або крупного постачальника, до безпосереднього покупця, при цьому, замовлення відбуваються через посередника, який отримує відсоток за продаж. Такий спосіб торгівлі сьогодні дуже популярний серед власників інтернет-магазинів одягу. Якщо ви відкриваєте новий магазин, який буде займатись реалізацією товарів через мережу інтернет, то починати варто саме з дропшиппінгу.

Відмінності дропшиппінгу від звичайної торгівлі
Класична торгівля одягом передбачає, що власник інтернет-магазину одягу, замовляє у фірми-виробника або у крупного постачальника певний товар, який в подальшому зберігає на своїх складах, до моменту його замовлення покупцем. Тобто власник магазину витрачає власні кошти на придбання такого товару та ризикує ними, у випадку якщо одяг не буде користуватися популярністю. У випадку роботи по системі дропшиппінгу, не варто вкладати власні гроші. Схема роботи виглядає наступним чином:

1. Власник інтернет-магазину одягу розміщує на своєму сайті весь асортимент, який є на сайті постачальника. При цьому є можливість встановити будь-який розмір цін, компанія-виробник не обмежує продавця у встановленні вартості одягу.

2. Після того, як покупець робить замовлення, власник інтернет-магазину передає його менеджеру фірми-постачальника, який допомагає визначитись з правильними розмірами одягу та сформувати накладну.

3. Власник інтернет-магазину самостійно обирає спосіб доставки замовлення. Він може самостійно отримати товар та в подальшого направити його замовнику. Також фірма-постачальник може направити замовлення безпосередньо покупцеві.

При цьому, для власників інтернет-магазинів діють оптові ціни, а покупець сплачує ту вартість, що вказана на сайті магазину. Навіть якщо постачальник відправляє замовлення покупцеві, він не вказує своїх контактних даних, а також не пропонує отримувачеві замовлення придбати товар за більш низькою ціною. Це пов’язано з тим, що крупним постачальникам не вигідно працювати в роздріб, тому вони шукають для себе партнерів, з якими співпрацюють по системі дропшиппінгу.



Постачальники одягу по системі дропшиппінгу
Garda.com.ua, умови для партнерів: http://garda.com.ua/dropshipping/

Для власників інтернет-магазинів, а також торгівельних площ в мережі, компанія Garda пропонує вигідні умови співробітництва. Так, будь-який товар з каторгу можна замовити зі знижкою 40%. Ця пропозиція діє виключно для оптових покупців. При цьому оптом вважається покупка навіть одного найменування товару. Фірма пропонує можливість резерву одягу, а також швидке відправлення замовлення – від однієї до трьох діб, з моменту оформлення заявки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дропшиппінг - як заробляти вдома на продажі одягу?*
23 січень, 2016, 19:15