У СБУ просять розібратися з «Волиньгаз Збутом» через незрозумілі суми у платіжках

У СБУ просять розібратися з «Волиньгаз Збутом» через незрозумілі суми у платіжках
У Волинській облдержадміністрації підготують звернення до СБУ та Департаменту захисту економіки Національної поліції України з проханням розглянути в межах компетенції законність дій ТОВ «Волиньгаз Збут».

Про це йшлося у четвер, 24 січня, під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, до обласної державної адміністрації звертаються сотні волинян через нову графу «рекомендований платіж», яку ТОВ «Волиньгаз Збут» нещодавно ввело у квитанціях за газ.

Відтак, з метою зняття соціальної напруги в області, можливих економічних збитків державі в зв'язку із загрозою несплати споживачів за спожитий природний газ, комісія доручила підготувати звернення до управління Служби безпеки України в області та Департаменту захисту економіки Національної поліції України з проханням розглянути законність дій ТОВ «Волиньгаз Збут» і вжити відповідних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захмарні цифри у платіжках: яку суму волиняни повинні викласти за газ

Окрім того, підготують і звернення до Кабінету Міністрів України з проханням врегулювати правову колізію у чинному законодавстві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: газ, Волинь, СБУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Черговий "маразм".До чого тут СБУ?Якщо Волиньгаззбут(а це Волиньгаз,100% приватна структура,де бенефеціаром є "злочинець" фірташ і то в США)порушує законодавство України,то "даруйте!" мене споживача,що ви чекаєте???Може вже пора притягувати до відповідальності?А якщо ні,то виникають дуже нехороші запитання до влади України!!!
Відповісти
Ахаза люди чим ви думаєте, там же на сайті пише, що це не обов'язково платити.
Відповісти
Останні новини
У СБУ просять розібратися з «Волиньгаз Збутом» через незрозумілі суми у платіжках
24 січень, 2019, 15:43