«Волинь» ‒ «Дніпро»: цікаві факти

«Волинь» ‒ «Дніпро»: цікаві факти
Луцька «Волинь» стала однією з команд, що збільшила інтригу в боротьбі за срібні медалі чемпіонату, які гарантують виступ в Лізі Чемпіонів.

Поєдинок «хрестоносців» з «Дніпром» став одним з трьох, які підсилили інтригу в боротьбі за другу сходинку, - пише Football.ua.

Нагадаємо, дніпряни на виїзді зіграли внічию з лучанами. Водночас ще один претендент на срібло - харківський «Металіст» - теж розійшовся миром з суперником, а столичне «Динамо» в своєму поєдинку перемогло, що й дозволило киянам зайняти друге місце.

Варто зауважити, що поєдинок з «Дніпром» став дев'ятим домашнім матчем, в якому лучани пропускали голи.

А дніпряни не йдуть з поля «Волині» без забитого м'яча вже 10 матчів поспіль. За гру вони забивають в середньому 2,3 гола.

Також в цьому поєдинку четверте видалення за час гри в Україні отримав Ванче Шиков, Сілвіу Ізворану - друге.

Матч «Волині» і «Дніпра» відвідало приблизно 3 тисячі 800 осіб, що в 22-му турі було четвертим результатом з 8 матчів.

Цікаво, що футбольний експерт Олег Федорчук похвалив головного тренера «Волині» Анатолій Демяненка за план на матч. Мовляв, той грамотно побудував гру команди і досягнув результату навіть без кількох гравців основи.

Водночас він розкритикував дії арбітра, який, нагадаємо, видалив трьох футболістів. На думку Федорчук, саме дії судді сприяли нервовій ситуації на полі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наскільки неграмотні автори,навіть не задумуються що вони пишуть:"Луцька «Волинь» стала однією з команд, що збільшила інтригу в боротьбі за срібні медалі чемпіонату, які гарантують виступ в Лізі Чемпіонів".Хто вас там тримає.
Відповісти