Лісокрад погрожував лісівникові сокирою

Лісокрад погрожував лісівникові сокирою
У Любешівському районі чоловіки, які вирубали дерева, погрожували лісівникові сокирою.

Охоронець викликав міліцію, ‒ повідомляють у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Так, лісівник із села Хабарище, оглядаючи двадцятий лісовий квартал в Білозерському лісництві ДП «Любешівське ЛМГ», натрапив на щойно зрубані пеньки дубів та беріз.

Вирішив одразу ж розшукати зловмисників. Незабаром він побачив підводу з трьома чоловіками, які везли деревину. Лісівник зупинив їх і попросив показати дозвіл на порубку деревини. У відповідь один із чоловіків почав розмахувати сокирою, погрожуючи охоронцеві лісу. Врешті зловмисники залишили підводу і втекли у село.

Лісівник, розуміючи, що сам не впорається, викликав працівників міліції. Правоохоронці встановили, що незаконно вирубував ліс місцевий мешканець. Він спільно із товаришами вирубав та завіз додому 5 кубічних метрів деревини – на суму 20 000 гривень.

За крадіжку зловмиснику загрожує термін позбавлення волі до трьох років з конфіскацією незаконно набутої деревини. Наразі триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВОУЛМГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Любешів (по-народному - жабокряки) - колиска великого політика і стратега Адама Мартинюка. Впродовж довгих років роботи у владі на відповідальних посадах він зумів "створити" своїм землякам такі умови життя, що їм залишилось тільки в заплавах Стохода і Припяті кошиком в*юни ловити. І дітей клепати (як у тому фільмі:"ночи длинные, керосина нету..."). Тому й крадуть все, що погано лежить. А ще саньми цигарки в Білорусію возять і крадених коней на ковбасу - оце й уся робота. А шматок хліба всі їсти хочуть, а іноді - й з маслом. І Адам краде (тыльки не в*юни), а потім перед черговими виборами золотить пухку ручку московським попам, щоб агітували поліщуків в храмах за нього. Ось і вся сутність цієї мілкої, гидкої, нікудишньої людини.
Відповісти