Від чого вас захищає Сорбекс при похміллі?*

Від чого вас захищає Сорбекс при похміллі?*
Одним з основних показань до застосування препарату Sorbex є алкогольна інтоксикація. Вранішні наслідки застілля добре відомі під назвою «похмілля». Цей стан не просто погіршує самопочуття. Він негативно впливає на різні внутрішні органи та системи організму, фактично отруюючи їх. І цю отруту потрібно вивести з тіла якомога швидше. Сорбекс дуо спосіб застосування якого є дуже простим, допоможе в цьому. Але спочатку погляньмо, чому саме важливо приймати сорбент в разі виникнення похмілля.

Негативні ефекти вживання алкоголю

Якщо ви ввечері випили забагато (а це поняття дуже індивідуальне), вранці можуть виникнути такі неприємності:
• Зневоднення і порушення електролітичного балансу. Оскільки споживання алкоголю збільшує виділення сечі, воду фактично вимиває з організму. Через це виникають спрага, слабкість, сухість слизових оболонок, запаморочення. Пітливість, діарея та нудота також сприяють втраті рідини.
• Порушення роботи шлунково-кишкового тракту. Спирт викликає роздратування слизових оболонок шлунку і кишечника, затримуються випорожнення. При регулярній інтоксикації може виникнути ожиріння печінки, підвищення кислотності шлункового соку, проблеми з підшлунковою залозою. Типові симптоми: біль в животі, нудота і блювання.
• Низький рівень цукру в крові. Алкоголь різко скорочує запаси глюкози, які зберігаються в печінці. Ця речовина є основним джерелом енергії для мозку. При її нестачі виникає слабкість, підвищена втомлюваність, погіршується настрій.
• Порушення біоритмів. Викликаний алкоголем сон зазвичай є коротшим і тривожнішим, ніж звичайний. Через це ви виникає втома і дратівливість. Алкоголь може порушувати секрецію гормонів, температурний ритм організму.
• Головний біль. Виникає через різке розслаблення мускулатури стінок кровоносних судин. Вживання алкоголю також може впливати на продукування гістаміну, серотоніну, простагладінів.
• Пригнічення центральної нервової системи. Симптоми: тремтіння рук і ніг, прискорене серцебиття, пітливість, тривожність.
• Токсичні ефекти внаслідок накопичення ацетальдегіду в крові. Порушення роботи печінки, центральної нервової системи, шлунку.

Ці проблеми є наслідком отруєння організму токсинами, які представляють собою продукти розпаду алкоголю. Для нормалізації самопочуття потрібно усунути токсини. Саме для цього й призначений Сорбекс. Приймайте його відповідно до інструкції, щоб позбавитися алкогольної інтоксикації та не страждати через похмілля.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Від чого вас захищає Сорбекс при похміллі?*
03 лютий, 2016, 15:00