Біля луцьких шкіл до дітей чіпляються збоченці: батьки шукають свідків, аби покарати «ХЕРоя». ФОТО

Біля луцьких шкіл до дітей чіпляються збоченці: батьки шукають свідків, аби покарати «ХЕРоя». ФОТО
У Луцьку поблизу школи № 9 сфотографували чоловіка з оголеним статевим членом, який чіплявся до дітей.

Про це у спільноті «Теревені про Луцьк» повідомила очевидиця «злодіяння» Катерина Новак.

«В інформації про групу написано, що ми тут обговорюємо проблеми міста, але адміністратори групи, напевно, не вважають розгулюючих містом збоченців проблемою міста. Тому, дублюю свій вчорашній пост, з метою впізнати ХЕРоя, що розгулює в районі та під вікнами 9 школи, розбещуючи та чіпляючись до дівчаток та покарати! Звертаю особливу увагу тих, у кого неповнолітні діти», - закликала вона.



У коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost Катерина розповіла, що таких ексгібіціоністів, як цей, багато.

«Він не один. Одна мама з нашого класу, куди ходить мій син, написала, що цей чоловік чіплявся конкретно до наших однокласниць. Зазвичай до дітей вони більш сміливі, тому що малюки їх бояться. Чому я так переймаюся? Бо у мене самої в дитинстві була схожа ситуація. І вони до дітей не просто там підходять і показують (статевий орган , - ред.). Як оце ще пишуть в коментарях, що це зовсім невинно, мовляв, показав і все. Вони ж хапають за руки! Цей дитячий страх і переляк приносить їм задоволення», - розповіла жінка.

За словами Катерини, вони до дітей лізуть, бо ж ті їх бояться.

«Ось оця мама написала, що її донька впізнала цього чоловіка. До речі, коли я його фотографувала, йому взагалі не страшно було, його це заводило. Йому це дуже сподобалось», - каже вона.

Катерина говорить, що ці збоченці навмисно підстерігають дітей у той час, коли їх ведуть у садочок, або коли малі ідуть до школи.

«Я вже їх і на Стрілецькій бачила. Раніше їх можна було помітити у парку та його околицях. А зараз вони о дев’ятій ранку вже біля дитсадка прогулюються, саме тоді, коли йдуть діти. О 15:30, коли діти масово повертаються зі школи – вони там. Вони попід школами, в арках... І на на Грушевського, 1 також, у цьому дворі ж купа дітей проходить щодня! Так само ще підтвердила ця мама, що вони ішли зі школи, то знову бачили його. Тобто це не просто хвора людина, що собі ходить і типу не знає, що робить, а це навмисно перед дітьми робиться», - обурюється жінка.

Наразі жінка каже, шукатиме свідків, аби притягнути збоченця до відповідальності.

«Звичайно, у кого нема дітей, то можуть просто посміятися з цього. Що воно, мовляв, хворе і т.д. Але це зовсім не смішно, тому що потім, хто цим стикнувся у дитинстві, того надовго відвадило від чоловічої статі як такої. Я збираюся написати заяву до поліції, але потрібні ще свідки. Якщо донька однієї мами впізнала, значить іще будуть», - вважає вона.



Заголовне фото ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВІДРІЗАТИ ЩОБ НЕ ХИЗУВАВСЯ
Відповісти
Хто де хоче там і дроче
Відповісти
Там що ,не знайшлось ні одного мужика щоб зробити інвалідом цього ган..на використаного?
Відповісти
Колись нарветься на нормального тата, а не на маму. Той фотографувати не буде. Прямий ногою швидко заспокоїть інтимно стурбованого "самця".
Відповісти
Та то мабуть директор цiеi школи
Відповісти
Це не наш агітатор. Вже не працює..
Відповісти
Останні новини
Біля луцьких шкіл до дітей чіпляються збоченці: батьки шукають свідків, аби покарати «ХЕРоя». ФОТО
06 лютий, 2019, 15:20