«Комуністи перетворили скасування Пенсійної реформи у черговий фарс», - народний депутат Єремеєв

«Комуністи перетворили скасування Пенсійної реформи у черговий фарс», - народний депутат Єремеєв
У вівторок, 2 квітня у Верховній Раді одним з найбільш дискусійних питань став розгляд проекту Закону про скасування пенсійної реформи (№ 1063), поданий на розгляд представниками Комуністичної партії України і який не набрав більшості голосів.

Під час виступу на засіданні Верховної Ради позафракційний народний депутат України Ігор Єремеєв заявив, що цей законопроект – «черговий фарс комуністів», натомість закликав голосувати за інший законопроект, який запропонувала депутат від «Батьківщини» Людмила Денісова.

«Ми чудово знаємо для чого комуністами внесений закон про відміну пенсійної реформи. Вони навіть знали заздалегідь, що він прийнятий не буде, адже більшості не вистачає голосів, - зазначив Єремеєв.

Як підкреслив народний депутат, комуністи вимагали посади для своїх людей у вищих органах влади, фактично використовуючи як «козир» в перемовинах з Партією регіонів законопроект про скасування Пенсійної реформи.

Ігор Єремеєв зауважив: «Депутати повинні бути чесними перед українським народом! Пенсійна реформа недолуга і її потрібно скасувати. Вона поставила на межу виживання мільйони українців. Але не припустимо використовувати таке важливе соціальне питання в політичній грі, як це зухвало роблять комуністи».

До парламенту ще раніше поданий і зареєстрований проект закону опозиційного депутата від ВО «Батьківщина» Людмили Денисової про скасування пенсійної реформи, який є більш ґрунтовний.

Відтак Єремеєв зазначив, що консолідована позиція позафракційних депутатів полягає в тому, що вони готові підтримати саме цей проект.

Закінчуючи промову на трибуні Верховної Ради, позафракційний депутат Єремеєв дорікнув комуністам за те, що під час голосування вони не підтримали постанову про вшанування пам'яті жертв Голодомору. А під час хвилини мовчання - не піднялися з місць і вигукували провокаційні гасла. «Шановні комуністи! Ви маєте таке відношення до українського народу, як комуністи у радянські часи не мали відношення до Голодомору в Україні. Ви чітко показали, яке насправді ваше обличчя», - резюмував Ігор Єремеєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
«Комуністи перетворили скасування Пенсійної реформи у черговий фарс», - народний депутат Єремеєв
03 квітень, 2013, 10:18