Лучанин, який ламав ліхтар у парку, міг дістати ураження струмом. ВІДЕО

Лучанин, який ламав ліхтар у парку, міг дістати ураження струмом. ВІДЕО
Лучанин Богдан Ступаков міг отримати ураження струмом через пошкодження ліхтаря у Центральному парку імені культури і відпочинку Лесі Українки.

Про це йдеться у сюжеті Суспільного Волині.

Зі слів керівника комунального підприємства «Луцьксвітло» Валерія Мазіна, у ліхтарях Центрального парку підведений струм напругою 220 вольт і, руйнуючи їх, хлопець міг пошкодити захисну обмотку.

«Ліхтарі з напругою класу 0.4 - 220 вольт, підземні та ізольовані, щоб не вразити струмом мешканців. Але, якщо руйнувати ліхтарі, то можна зруйнувати й проводку в середині, пошкодити ізоляцію, тоді напруга попадає на корпус ліхтаря і та людина, яка поруч чи руйнує його може потрапити під ураження електричним струмом», – відзначив Валерій Мазін.

Нагадаємо, до реконструкції центрального парку долучилися більше 10 підприємств та підприємців міста. Керівник комунального підприємства «Парки та сквери Луцька» Богдан Феденчук розповідає що торік вдалося зробити.

«На боковій алеї Центрального парку встановлено 5 інформаційних стендів з флорою та фауною Волині. Від алеї парасольок до атракціонів зробили алею з підсвіткою, від алеї парасольок до моста закоханих і до зоопарку загальна кількість 2820 метрів бруківки», – зазначив Богдан Феденчук.

Цього року продовжать вкладати бруківкою алеї, каже Богдан Феденчук, освітлювати пішохідні зони, облаштовувати фонтани та буде кілька цікавинок, про які ще не анонсує.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Йому без струму дурну голову вІдкрутять ...
Відповісти
Його могло уразити струмом, а в вас вже мозгі вражені , якщо три дні пишете одне і теж. Вже не те , що читати, дивитися на ліхтарі огидно.
Відповісти
Хлопець сам прийшов в відділення муніципальної варти з вибаченнями за свій безглуздий вчинок.я йому бажаю надалі дружити з розумом-все могло закнчитись трагічно .коли ідеш на поводу друзів-ідіотів
Відповісти
Останні новини
Лучанин, який ламав ліхтар у парку, міг дістати ураження струмом. ВІДЕО
08 лютий, 2019, 11:40