У центрі Луцька роздавали доїльні апарати

У центрі Луцька роздавали доїльні апарати
24 січня на Театральному майдані Луцька волинським селянам-одноосібникам, які тримають три і більше корів, обласна влада вручила доїльні апарати.

Новенькі доїльні апарати отримали з рук губернатора Бориса Клімчука 21 одноосібник. Віддаючи селянам паспорти на апарати, він дякував їм за віддану працю.

Жінкам Клімчук дякував, цілуючи руки.

Одноосібник із села Уховець Ковельського району Анатолій Луцкевич розповів у коментарі, що вдома тримає сім корів, які доїть власноруч.

«Неважливо: суттєва чи не суттєва допомога. Головне, що є допомога. Побачимо, як працюватиме апарат. Ми не має апаратів, доїмо вручну. Як користуватись знаємо. Поки що змоги самому купити апарат немає», - розповів селянин.


Одночасно з даруванням доїльних апаратів, волинським селянам вручили солідніші подарунки – троє голів сільрад одержали ключі від новеньких тракторів для громади.

Ці сільські ради є переможцями конкурсу серед сільських та селищних голів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: село, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якесь диво-дивнеє - доїльні апарати при вході у драмтеатр! Невже у нас нема управління сільського господарства? На крайняк можна було зробити це біля входу В ОДА...
Відповісти
Завжди приємно чути, що не забувають про селян. Цікаво, а скільки коштує оцей апарат і трактор? Будемо надіятись, що тут було не так як з лавочками у Харківському метро по 63 000 грн. кожна. :)
Відповісти
Останні новини
Хакери атакують Facebook
24 січень, 2012, 12:35
У центрі Луцька роздавали доїльні апарати
24 січень, 2012, 12:12