У схемах руху луцьких маршруток – зміни. ВІДЕО

У схемах руху луцьких маршруток – зміни. ВІДЕО
Перевізник “Луцьке АТП 10701″, який обслуговує 47 і 23 маршрути, достроково розірвав угоди, укладені з міською радою. Їх термін мав закінчитися у 2022-му.

Йдеться в сюжеті 12 каналу.

"В нас був договір на 47 маршрут і він йшов разом з 9 маршрутом. Перевізник написав заяву на розрівання угоди по цьому маршруту і 23. Виконком прийняв рішення підтримати позицію перевізника і розірвати угоду по цих двох маршрутах", – каже начальник управління транспорту і зв'язку Луцької міської ради Володимир Степанов.

Тож, вби компенсувати відсутність 47-ої маршрутки Луцькрада внесла зміни у рух автобуса №3 і тепер він курсуватиме вулицею Чернишевського. До села Боголюби лучани зможуть дістатися лише 31 маршруткою. Для цих двох маршрутів збільшли кількість автобусів.

Не курсуватиме також і 23.

"З 23 і 4 маршруту ми зробили один. Тепер він з'єднуватиме Карбишева і мікрорайон Вересневе. Разом з тим ми закриємо питання доїзду людей на роботу в район підшипникового заводу, на мікрорайон Вересневе і в зворотньому напрямку", – пояснив Володимир Степанов.

Відтак, №4 вийде на маршрут вже з 18-го лютого, а на №9 оголошено конкурс і якщо жоден вз перевізників не зголоситься взяти у ньому участь, то його скасують взагалію


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чи не пора цьому пану до онуків? Нехай 3 і 31 ідуть по Чернишевського , 47 пустіть по Ковельська-Шевченка-Нова лінія і далі по старому маршруту.Не забувайте що існує обласна клінічна лікарня куди на роботу добирається персонал і хворі які їдуть до 5-ї школи, щоб перейти до обллікарні.
Відповісти
24 - завжди забита. До Вересневого з Львівської і Красного важко добратись. А тепер зробили ще гірше. В третю поліклініку з красного і Львівської теж важко добратись. Який довбень взагалі складає ті маршрути? Наробили маршрутів тролейбусів 4А, 4Б, 4. Чи не краще було б ті тролейбуси пустити до самого Вересневого? Навіщо скорочувати маршрут?
Відповісти
ТОбто я правильно розумію що ці г№"ни в міській раді лишили новий 55 мікрорайон без транспортного сполучкення?????? По смерті РОманюка спочатку змінили маршрут 33 так що він став не вигідний перевізнику а зараз забрали останій маршрут №23??????
Відповісти