У Рівному вночі кинули гранату в будинок директора ринку

У Рівному вночі кинули гранату в будинок директора ринку
У Рівному на дверях приватного будинку на вулиці Скрипника сьогодні, 12 лютого, близько 2-ої години ночі вибухнув невідомий предмет.

Поліція повідомила, що вибухом були пошкоджені двері та фасад будинку. В оселі на ту мить перебуло подружжя та 15-річний син - пише Рівне вечірнє.

Ніхто з них не постраждав. На місці працювали вибухо-технічна служба та слідчо-оперативна група поліції.

Поліцейські встановлюють осіб, що причетні до злочину.

У цьому будинку мешкає директорка "Торгового центру-Д" (ринку Дикого) Олена Нездюр, донька Ярослава Дикого, колишнього засновника та власника ринку.

Працівники вибухотехнічного відділу ГУНП попередньо встановили, що вибухнула граната РГД 5. Її уламки вилучили та відправили на експертизу. Відомо, що зловмисник прийшов до будинку через незамкнену хвіртку. За фактом хуліганства відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пряма мова: "За фактом хуліганства відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України". Хуліганство??????? А де ж статті за вчинення терористичного акту, замах на вбивство, незаконне поводження з вибовими речовинами!!!!!! Поліцаї, агов !!!!!
Відповісти