Навчання в Польщі - це модно*

Навчання в Польщі - це модно*
За останні декілька років велика кількість абітурієнтів з України обирають для вищої освіти Польщу. Чому саме Польща? Тому що, близько, вигідно та доступно. Адже польскі ВНЗ можуть запропонувати студентам гарну освіту за таку саму ціну, як і українські, а часом навіть і дешевше. Польскі вищі навчальні заклади користуються попитом у українців по багатьом причинам, наприклад:

• для вступу не потрібне ЗНО;
• є можливість навчання англійською мовою;
• цікаві практики і семінари з провідними фахівцями;
• велика кількість додаткових занять та секцій;
• отримання європейського диплому з подальшим працевлаштуванням;
• навчання в іншій країні за програмою обміну студентами.



Як бачите, плюсів багато і перераховувати їх можна ще довго. Але навіть, якщо, ви уже обрали Польщу для вищої освіти, перед вами з'являється інше не менш важливе питання - який навчальний заклад обрати? Адже Польща досить велика, з великою кількістю міст і ще більшою кількістю ВНЗ. І якщо ви не хочете пригадати, то обирайте Ягеллонський університет, що знаходиться в місті Кракові.

Університетська казка

Ягелонський університет - один з найстаріших університетів Європи, і найстаріший його корпус нагадує величний замок. Після відвідин цього місця не залишається ніяких сумнівів в тому, що тут навчалися такі великі люди, як Микола Коперник і Папа Римський Іоанн Павел II.

Університету вже 650 років! Усвідомлення того, скільки великих студентів перебували в його стінах приводить у захват. І ви можете стати одним з таких студентів, які залишать свої імена в історії. Адже, наприклад, нинішній президент Польщі - Анжей Дуда, теж колись був випускником Ягеллонського Університету.



На даний момент, Ягеллонський Університет вважається одним з кращих найбільших ВНЗ в Польщі. 15 факультетів, 87 напрямків, 142 спеціальності - це місце по праву можна назвати справжнім храмом знань.

Ягеллонський університет
надає своїм студентам відмінні гуртожитки, в яких ви відчуєте всю радість студентського життя. А також вам будуть доступні ботанічний сад, різні музеї та лабораторії, що належать університету.

Вступити до ВНЗ? Простіше не буває!

І якщо ви вже обрали для себе Ягеллонський Університет, то не бійтеся проблем з вступом. З цим вам допоможе Slavic Languages Center. Процедура вступу ще ніколи не була такою простою.
Slavic Languages Center зібрали кращих людей, що нададуть вам якісну допомогу і підтримку під час вступу на навчання до Польщі.

Центр допоможе вам з:
• збором всіх необхідних документів для вступу;
• відповість на всі ваші запитання з приводу навчання;
• допоможе з вивченням польської мови ще в Україні.
Якщо Ягеллонський університет - ваша давня мрія, і після школи ви хочете опинитися саме тут, то Slavic Languages Center - ваш найкращий помічник!

Не бійтеся зробити перший крок, адже він такий простий. Просто перейдіть на сайт slavic-center.com.ua і запишіться на безкоштовну консультацію, яка розвіє всі ваші сумніви.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.