Екс-регіонал Смітюх прокоментував вихід очільника «Громадянської позиції» на Волині з політики

Екс-регіонал Смітюх прокоментував вихід очільника «Громадянської позиції» на Волині з політики
Екс-депутат Волиньради від Партії Регіонів Іван Смітюх прокоментував заяву обласного очільника партії Анатолія Гриценка "Громадянська позиція" про вихід з політики Сергія Чурікова.

Повідомляє Сфера ТВ.

Нагадаємо, що відповідну заяву Сергій Чуріков оприлюднив напередодні у соціальних мережах. Основна причина – призначення Івана Смітюха довіреною особою Анатолія Гриценка по округу №21.

Мовляв, Смітюх – колишній регіонал і це сором для партії. Тож, аби не псувати свою репутацію Сергій Чуріков виршив припинити політичну діяльність.

"Я з Чуріковим взагалі не знайомий, я його може раз в житті бачив, а може й не бачив, я навіть не знаю, що це за людина. Яке я маю відношення до нього, що мене призначили, або не призначили будь-куди. Може в цієї людини є якісь великі амбіції прийти до влади, то в Івана Смітюха бажання йти до влади взагалі відсутнє. Я мушу комусь вірити. От, зокрема, не знаючи ні Чурікова, ні Гриценка – я довіряю цим людям і пропную їм свій єдиний курс, який я маю, а все решта – я нічого не – так цю ситуацію прокоментував Іван Смітюх.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про що це?
Відповісти
Солодкий,пробачив шалості за доляху..можна знов видвигатись..на бюджет 100%..на рабсилі так неподнімеш.впірьот.знов ці бл.. Коментують своє єство як дар божий
Відповісти
шкода,що через такі особистості громадянська позиція перетворюється в регіони і втрачає свої голоси
Відповісти