У Луцьку – виставка «Акорди кольору та ритму». ФОТО

У Луцьку – виставка «Акорди кольору та ритму». ФОТО
У луцькій мистецькій галереї відкрилася виставка члена Національної спілки художників, художниці Тетяни Ядчук-Богомазової під назвою «Акорди кольору та ритму».

На експозиції представлено понад 10 робіт майстрині. Це художні композиції у стилі сучасного живопису, - пише Волинська правда.

Чимало робіт художниця намалювала на пленерах, тому вони пов’язані з конкретним місцем. Її роботи – це багатовимірні композиції, які поєднують різні простори часу, емоцій, енергій.

Для художниці також важливим є поєднання традицій і новаторства. На виставці зібрані роботи різних років. Мисткиня частіше працює у техніках гобелену і батику. Її картини представлені у суспільних та домашніх інтер’єрах.

Художниця зауважила, що добре, що у мистецькій галереї відкрився такий собі камерний зал, де можна влаштовувати невеличкі виставки. Тому виставлятися можна частіше, бо великі виставки вимагають тривалої підготовки.

Вона впевнена, що експонування картин дозволяє митцю поглянути на себе збоку. Художниця додала, що мистецтво має нести позивний заряд в душі людей та радість у душі.

«Художник має бути собою», – сказала наостанок майстриня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вбогість...банальність...
Відповісти
...і бездарність...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку – виставка «Акорди кольору та ритму». ФОТО
04 квітень, 2013, 07:34