У Луцьку відбувся Кубок ректора ЛНТУ. ФОТО

У Луцьку відбувся Кубок ректора ЛНТУ. ФОТО
Вперше за три роки в Луцькому національному технічному університеті визначили володаря Кубка ректора.

За звання найкращої КВК-команди та перший кубок ректора змагалися шість команд Луцького НТУ: «Аж2О», «Карбюратор», «Гальорка», «Общага», «Free Crew» та «Майонез», а також команда Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – «Ікра», - повідомили у прес-службі ЛНТУ,

На гравців чекали такі конкурси як «Візитка», «Розминка», «Біатлон» та «СТЕМ», під час яких команди показали свій рівень дотепності.

Оцінювало гумор та винахідливість команд журі у складі: директора «Сід FM» Андрія Зубенка, першого проректора Луцького НТУ (голова журі) Валентина Талаха, голови студентського профкому Назарія Грищука, директора ліги КВН «Волинь» Валерія Пельца та колишнього КВН-щика Луцького ЛНТУ, капітана команди «Лорди» (ЛНТУ) Сергія Трунова.

Про напруженість боротьби між командами свідчить те, що розрив між першим і другим місцем склав 0,2 бала. Звання переможця й кубок ректора Луцького НТУ та призовий фонд – 3000 гривень отримала «Аж2О» (14,8).

Другою стала команда «Карбюратор» (14,6). III місце розділили команди – «Гальорка» та «Общага» з однаковою кількістю балів – 13,6. На IV - «Free Crew» (12,8). V місце у команди СНУ імені Лесі Українки «Ікра» (12,4) і VI – у «Майонез» (11,6).

Також було визначено кращого актора серед команд, ним став студент ФКНІТу з Нігерії Учучеку Ігуе Обасі. Приз «Глядацьких симпатій» отримала команда КВН «Общага». Нагороди учасникам вручив перший проректор Луцького НТУ Валентин Талах.



Фото з групи події Вконтакте

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
КВН це круто !! молодці учасники )
Відповісти
Валику пламенный привет!!!
Відповісти
я тоже там вчився На кафедрі автомобілів
Відповісти
і я там вчився - політєх, то суцільний КВК. там так викладачі і "свита" "прикалуються" над студентами, що не знаю де студенти беруть засоби на існування :-)
Відповісти
а відео є?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відбувся Кубок ректора ЛНТУ. ФОТО
04 квітень, 2013, 10:02