Як вибрати матрас з піни з ефектом пам’яті?*

Як вибрати матрас з піни з ефектом пам’яті?*
Заміна вашого старого, зношеного матрацу новим з ефектом пам’яті – гарний спосіб отримати більш глибокий спокійний сон. Перейшовши за посиланням https://matrason.ua/matrasi/bezpruzhinnie/, ви знайдете великий вибір безпружинних матраців. Магазин Matrason реалізовує вироби, які виготовляються з високоякісних матеріалів і проходять ретельну перевірку. А ми підкажемо, на що звертати увагу при купівлі матрацу з піни.

Жорсткість


Люди, які сплять на спині, зазвичай потребують матрацу середньої жорсткості. Вони допомагають підтримувати хребет у правильному положенні. Полюбляєте спати на животі? Тоді краще придивитися до більш жорсткої піни. А любителі відпочинку на боці надають перевагу м’якій піні.

Матраци з ефектом пам’яті випускаються у варіантах з високою, середньою та низькою щільністю. Перший варіант вважається найбільш довговічним. Середня щільність добре підходить для людей, які сплять на ліжку вдвох. Такий виріб не передає рухи однієї людини по всій площі. Якщо ваш партнер рухається, ви майже не відчуватимете цього. Низька щільність означає швидку адаптацію під форму тіла, але й прискорену зношуваність.

Тип піни


На перший погляд може здатися, що всі вироби з піни є однаковими. Насправді вони діляться на кілька типів, кожен з яких має свої особливості:

• Традиційна піна з ефектом пам’яті. Підтримує тіло, реагуючи на його форму та вагу. Рівномірно розподіляє навантаження, покращує циркуляцію крові.
• Латексна піна. Головними перевагами матеріалу є антимікробні та гіпоалергенні властивості. Тому він добре підходить для людей з алергією на пил. Але перед придбанням варто дізнатися, чи немає у вас алергії на латекс.
• Гелева піна. Такий же гель використовується у вставках для взуття, призначених для зменшення навантаження на ступню. Гель збільшує об’єм повітря, яке може проходити через матрац. Завдяки цьому добре відводиться тепло від тіла. Ще одна перевага – стійкість до пилових кліщів.

Товщина

Зазвичай товщина таких виробів складає 15-36 см. Як правило, товсті матраци є м’якішими. Кожен додатковий шар піни посилює цей ефект. Однак і тонкі варіанти є цілком комфортними. Враховуйте загальну вагу людей, які спатимуть в ліжку:

• До 45 кг – від 15 до 20 см.
• Від 46 до 60 кг – від 21 до 25 см.
• Від 61 до 90 кг – від 26 до 30 см.
• Від 91 до 113 кг – від 31 до 36 см.
• Від 114 кг – Від 38 см.

Також потрібно враховувати розміри ліжка, зручність догляду за виробом, гіпоалергенність. Порівняйте й ціни. Часто матраци з одними й тими ж характеристиками в різних магазинах суттєво розрізняються за ціною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: матрас, піни
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.