На Волині сусід виніс з вогню 89-річну бабусю

На Волині сусід виніс з вогню 89-річну бабусю
Учора, 21 лютого, у селі Верба Володимир-Волинського району Волинської області обідньої пори трапилась пожежа в цегляному житловому будинку. Рятувальник, який жив неподалік, зміг винести з палаючого будинку 89-річну бабусю.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС у Волинській області.

Співробітник 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимир-Волинський старшина служби цивільного захисту Ярослав Карачун, який проживає по-сусідству і перебуває у відпустці, ще до прибуття до місця пожежі першого підрозділу служби «101» проявив сміливість та евакуював із палаючої будівлі власницю будинку, 89-річну Марію Г.

О 14:40 на місце пожежі прибуло чергове відділення 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимир-Волинський Управління ДСНС у Волинській області та місцева пожежна команда села Овадне. Для гасіння пожежі залучили три одиниці техніки, вогнеборці подали на гасіння 2 спеціальних пожежних водяних стволи.

О 15:09 пожежу ліквідували, вогнем знищено: 35м2 шиферної покрівлі, речі домашнього вжитку, пошкоджено меблі. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.