Стрілянина в Жидичині: опублікували відео з фігурантом гучного скандалу

Стрілянина в Жидичині: опублікували відео з фігурантом гучного скандалу
З’явилися подробиці стрілянини на Волині, де в селі Жидичин священник Московського патріархату відкрив вогонь у бік вірян ПЦУ.

Про це в Youtube повідомляє “5 канал”.

Один з очевидців події – місцевий мешканець Андрій Дяченко – розповів, що конфлікт спалахнув після того, як парафіяни Свято-Миколаївського храму більшістю голосів вирішили перейти з Московського патріархату до ПЦУ.

Щоб уникнути провокацій з боку прихильників російської церкви, взяли святиню під охорон. Це обурило настоятеля храму Володимира Гелету. Активісти відзняли відео, на кадрах якого священнослужитель погрожує їм. Священик здійснив кілька пострілів у їхній бік, на щастя, минулося без постраждалих.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Жидичині прихильники УПЦ МП погрожують «повирізати усім печінки»

На місце події прибули правоохоронці. У священника вилучили рушницю, однак, як повідомив активіст, не затримали. У поліції Волинської області заявили, що перевіряють інформацію про стрілянину в Ківерцівському районі за участі місцевого мешканця.


Зауважимо, що волинська прокуратура надасть оцінку діям працівників поліції, які були в селі Жидичин в той час, як колишній настоятель храму відкрив вогонь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І де ж відео стрілянини? Мабуть мобіла впала у мокрі шаровари?
Відповісти
Дивіться у ютуб
Відповісти
Зніми сам відео, коли в тебе стріляють з рушниці ТОЗ-63 дробом.Стріляв в людей,а розстріляв Храм Божий ,стіни всі пошкоджені.
Відповісти
А слабо того притруска кацапського всім селом відмудохати, зв'язати і здати копам? Тільки здати в накому стані, щоб просто не міг надалі нічого важче стаканчика з аналізами в руках тримати...
Відповісти
Ось як виглядають розірвані пукани!
Відповісти
... А міг ідіот просто сісти на потяг, і в улюблену Мацкву...
Відповісти
Так в мацкві ціприхвостні попи не потрібні, там своїх вистачає, ці попи гундяєву і путлєру тут потрібні, розвалювати Україну із середини.
Сєпари латентні, будуть перші до окупанта бігти з хлібом-сіллю і кричати "памагітє".
Відповісти