Біля Одеси затримали 2 автобуси з озброєними «тітушками», які їхали на «мирні акції». ВІДЕО

Біля Одеси затримали 2 автобуси з озброєними «тітушками», які їхали на «мирні акції». ВІДЕО
На спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що з Києва у напрямку Одеси їдуть два автобуси, у яких можуть знаходитися озброєні люди.

Для перевірки інформації на пост при в’їзді в Одесу прибули бійці батальйону поліції особливого призначення та підрозділу тактико-оперативного реагування патрульної поліції, - повідомляє прес-служба відомства.

Під час перевірки поліцейські встановили, що 58 «пасажирів» автобусів, семеро з яких – неповнолітні, їхали в Одесу для можливих провокацій під час так званих «мирних акцій» на території міста.

Зі слів молодиків, за це організатори поїздки обіцяли їм грошову винагороду у розмірі 600-800 гривень.

В ході невідкладних слідчий дій у потенційних учасників «мирних» зібрань, особи яких встановлені, правоохоронці вилучили декілька пістолетів, ножі, газові балончики і палиці.

За фактом незаконного поводження зі зброєю відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 263 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

«Підкреслюю, що вказана подія жодним чином не пов’язана з виборчим процесом на території Одеської області», - наголосив начальник поліції Одеської області Дмитро Головін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тимошенко і зєлєнський (а по факту укроп ) пішли в наступ перевіреним методом - тітушок наймають, так до корита свині рвуться.
Відповісти
Дивлячись на такі дії поліції, розумію: ось як треба було діяти міліції часів Януковича! Гальмувати автобуси і машини з майдаунами ще на підступах до Київа і не боятися здійснювати затримання цілими автобусами із застосуванням автоматияної вогнепальної зброї (як ці полаї на фото). Тоді б і Крим залишився українським, і Донбас цілим, і, головне тисячі б людей залишились живими!!!! Але Янек і решт все профукал і врешті решт до влади дорвалися бандюки ще гірші, аніж сам Янек.
Відповісти
Так то воно так, але трішечки не так. Розкажи про це поліцейським із Сум, які спробували арештувати агітаторів чоколядних з пістолетом
Відповісти
Останні новини
Біля Одеси затримали 2 автобуси з озброєними «тітушками», які їхали на «мирні акції». ВІДЕО
27 лютий, 2019, 06:27