Скандальна фірма зведе багатоповерхівки на «роздерибаненій» землі у Луцьку

Скандальна фірма зведе багатоповерхівки на «роздерибаненій» землі у Луцьку
ТОВ «Житловий квартал» змінили цільове призначення ділянки на вулиці Рівненській, 119. Раніше тут передбачали обслуговування теплиць, тепер же зведуть багатоповерхівки.

Про це йшлося у середу, 27 лютого, під час сесії Луцькради.

Нагадаємо, що на скандальній сесії Луцької міської ради 28 лютого ділянку площею 1,9 га на умовах оренди передали у власність ТОВ «Житловий квартал». Тоді сесія тривала цілих 12 годин. Депутат Павло Данильчук приніс у сесійну залу колонку та увімкнув музику, а Костянтин Петрочук зі своїми колегами почали виштовхувати Данильчука із зали.

Згодом експерт «Волинського центру розвитку урядування» Юрій Моклиця розповів, що фактична вартість землі, яку «вкрали» у лучан – 500 тисяч доларів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто стоїть за «Житловим кварталом»: що відомо про скандальну фірму, яка отримала два гектари землі в Луцьку

Товариству з обмеженою відповідальністю змінили цільове призначення ділянки з «для будівництва та обслуговування нежитлових приміщень» на «для будівництва та обслуговування багатоквартирних будинків з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями». Загальна площа землі на Рівненській – 1,9143 гектара.

Депутат Алла Надточій зауважила, що на цій земельній ділянці раніше передбачали облаштування амбулаторії і поцікавилася, чи буде вона там надалі зі зміною цільового призначення.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала розповів, що раніше землю відвели під амбулаторію, тож у цьому питанні нічого не зміниться.

У підсумку, більшість підтримала проект рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Скандальна фірма зведе багатоповерхівки на «роздерибаненій» землі у Луцьку
27 лютий, 2019, 11:33