На Волині зі щойно відремонтованої дороги асфальт зійшов разом зі снігом

На Волині зі щойно відремонтованої дороги асфальт зійшов разом зі снігом
Вулицю Привокзальну, що у Володимирі-Волинському, ремонтували в останні місяці 2012 року.

Голова депутатської фракції ВО «Свобода» у Володимир-Волинській міській раді Сергій Коба вимагає від влади не розраховуватися за «капітальний» ремонт вулиці, оскільки за кілька місяців після так званого ремонту асфальтне покриття зникло разом зі снігом, ‒ повідомляють у прес-службі партії.

«Після опублікування статті в газеті «Слово правди» за 4 квітня 2013 року під назвою «А найперше ‒ про дороги» мене як депутата міської ради обурило те, що планується використати субвенцію з державного бюджету обласному на погашення заборгованості за капітальний ремонт вулиці Привокзальної у місті Володимирі-Волинському у сумі 339,7 тисяч гривень», ‒ зазначив депутат.

«Можливо, представники влади не їздять по одній з центральних вулиць нашого міста, але я б запропонував їм все ж таки проїхатися. І тоді вони переконаються, що той капітальний ремонт не можна назвати навіть якісним латанням ям, бо за декілька місяців нове асфальтне покриття сходить разом зі снігом, утворюючи все нові і нові вибоїни», ‒ додав він.

«Дуже цікаво було б дізнатися, хто є виконавцем робіт і терміново виставляти йому вимоги по усуненню недоліків та в подальшому не користуватися послугами такого недобросовісного підрядника», ‒ резюмував свободівець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині зі щойно відремонтованої дороги асфальт зійшов разом зі снігом
06 квітень, 2013, 10:26